maanantai 1. huhtikuuta 2013

Faster harder scooter

Älä anna otsikon hämätä, nyt ei kirjoiteta ysärimusiikin kruunaamattomasta helmestä vaan potkulaudoista.

Lontoon kaduilla näkyi toinen toistaan suloisempia pikkuihmisiä, jotka rullailivat tyytyväisenä vanhempiensa rinnalla. Kaupungissa jossa kadut ovat ahtaat, metroasemat rattaiden kanssa vaikeita ja ihmisiä paljon liikenteessä tuollainen potkulauta näytti aivan ideaalilta kulkupeliltä.


Kuva: Microscooter

Kaksietupyöräinen potkulauta näytti tulevalta jo hyvin pienissäkin käsissä ja potkuväsyttelyn iskiessä aikuinen pystyi taluttamaan pientä ihmistä helposti lapsen seistessä laudalla. Näin jo meidän perheen sieluni silmin rullailemassa potkulaudalla ympäri kaupunkia, päiväunien jäätyä historiaan kiertelemässä kaupunkilomilla ja julkisilla mummilaan matkattaessa rattaat saisi jättää kotiin. Mies tosin vähän särki näitä pinkkien lasien läpi katseltuja haaveita ja totesi, että todennäköisesti poika potkisi laudalla eteenpäin sen mitä pienistä jaloistaan pääsee ja minä juoksisin perässä karjuen perkelettä...

Taidan kuitenkin laudan ostaa. Aletaan harjoitella etenemistä tuollaisella niin ehkä me joskus ollaan liikennekelpoisia. Niin ja taisin jo syksyllä vähän luvatakin pojalle potkulaudan kun se kotimatkoilla päiväkodista aina ihaili isojen poikien temppuilua.

3 kommenttia:

 1. Joo näitä potkulautoja näkee täällä jo pienillä lapsilla tosi paljon. Pyöriä ole lähes lainkaan... ja tolla ei kyllä pääse äitiä pakoon niin nopeesti kuin pyörällä ;) Mekin ostetaan pojalle potkis kolmivuotislahjaksi.

  VastaaPoista
 2. Me ostettiin Maijalle tuollainen viime syksynä ja kovin se oli pop vaikkei ohjaaminen varsinaisesti vielä onnistunutkaan. Oikein laadukkaan oloinen peli!

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Mä olen kanssa katsellut tollaista vähän sillä silmällä kun potkupyörä on pikkasen hasardi jos pitää yhtään pidemmälle tai turvattomammalla reitillä mennä. Bongasin jostain sellaisen potkulaudan, jonka saa myös seisomalaudaksi rattaisiin ja se voisi toimia meidän käytössä kanssa hyvin. Jään siis innolla odottamaan teidän kokemuksia!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!