keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Talvisaappaat tanakkakoipiselle

Kun omistaa jalat jotka ovat kuin suoraa Leevi and the Leavingsin sopivasti lihavasta on talvikenkien ostaminen yhtä tuskaa. Vuosien sinnikkään hameessakulkemisen jälkeen jalat ovat kyllä karaistuneet. Villasukkahousuilla tarkenee hyvin, mutta silti säären verhoksi kaipaisi jotain tukevampaakin. Vuodesta toiseen käyn masentumassa kenkäkaupoissa. Ainoat mitkä menevät jalkaan ovat edestä nauhotettavat kengät tai kaksi numeroa liian isot nauhattomat. Pari talvea sitten löysin aivan ihanat Camperin saapikkaat. Ei korkoa, ei krumeluureja ja mikä parasta varressa oleva kuminauhalevike näyttää siltä, että se sopii kenkään. Nuo ovat myös kestävät. Kolme talvea niiden kanssa on nyt kuljettu ja ne vain kestävät. Ongelma vain on se, että ne eivät ole kovin työuskottavat. Ei ainakaan niihin päiviin kun töihin pitäisi pistää jotain uskottavampaa kuin monni-villatakki päälle.

Duo Boots Briteistä tarjoaa periaatteessa helpotuksen. Valitettavasti nuo kengät eivät vain miellytä minua. Niistä suurin osa on liian pikkusieviä tai ratsastuskenkämäisiä. Olin jo bongannut sieltä yhdet potentiaaliset, mutta onnesi mies eksyi surfaamaan Camperin sivuille. Sinuosa Boot näyttäisi ainakin siltä, että se noine levikkeineen voisi toimia tälläisellä tukkikoivella.


Nuo maksavat pienen banaanivaltion vuotuisen bruttokansantuotteen verran, mutta toisaalta jos ne ovat noiden ensimmäisten kenkien veroiset ne ovat sen arvoiset.

1 kommentti:

  1. Kanssasisarenasi totean, että olisin valmis maksamaan aika isonkin summan rahaa siitä, ettei saappaita tarvitsisi hiukan suolaisemman aterian jälkeen hampaat irvessä kiskoa jalkaan. Niin, niitä ainoita saappaita, jotka jalkaan menevät 100 sovitetun parin jälkeen.

    Hollannin kuningatar Julianan kerrotaan perustelleen paksuja sääriään sillä, että niiden päällä lepää koko Hollannin tulevaisuus. Mitäs me keksittäis?

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!