maanantai 28. marraskuuta 2011

Toipilasmeininkiä

Jos vaihtaa aamulla pyjaman paidan toiseen t-paitaan ja kiskoo sen päälle villatakin, niin eikö sitä ole ihan sivistyneesti pukeutunut?

Toipuminen on muuten edennyt hyvin, mutta eilinen pistäytyminen ulkona tuulessa ja tuiskussa sateenvarjon kanssa ei tehnyt ilmeisesti ihan parasta tikeille. Tänään olenkin sitten yrittänyt ottaa rauhallisemmin ja naputtelin kuutisen sivua aikuiskasvstustieteen oppimispäiväkirjaa ja sain sen palautuskuntoon.

Satunnaisten jomotusten lisäksi eniten ärsyttää selällä nukkumisesta jumittuvat selkä ja hartiat. Kunnolla en uskalla venytellä ettei tikit poksahtele, mutta onneksi äidillä on tämän joulun pikkimatto eli painohulavanne, joka mukavasti moukaroi selän lihaksia kuntoon. Huomenna ajatelin myös uskaltautua kylille kun pahin tuuli on ilmeisesti vähänkin laantumassa.

Muuten leikkauksesta toipuminen on sujunut hyvin. Kipuja ei juurikaan ole ja eilen kun vaihdettiin teipit tikkien päältä näyttivät haavat ilmeisen siisteiltä. Näiden muoto alkaa myös normalisoitua. Hysteerin turvotuksen aiheuttama väyrysmäinen avarakatseisuus alkaa väistyä ja nuo nyt näyttävät rinnoilta. Haluaisin käydä ostamassa paremmat tukiliivit, mutta jotenkin hirvittää ajatus sovittamisesta. Sairaalasta saamat liivit ovat nimittäin jo nyt aivan liian isot ympärysmitasta ja kupitkin ovat vähän turhan löysät, varsinkin kun pidän näissä edelleen harsoa taiteltuna sisälle. Pitänee mennä sillä silmällä tuijottelemaan imetysliivejä ja urheiluliivejä. Eiköhän niistä jotain löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!