sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Palmusunnuntai


Muotietoinen nuorimies sovitteli ensin itselleen päähineitä. Mikään muu vaate ei sitten kelvannutkaan tyypille. Kaikki oli vain kutikuti ja byää. Iltapäivällä sitten nousikin kuume ja kyljet täyteen jotain röpelöä.


 Me vanhemmat olimme varautuneet virpojiin, mtta onneksi nuo upposivat hyvin myös omiin suihin ovelle nimittäin ei eksynyt kuin pari jediä vitsoineen.


Minä lääkitsin hermojani teellä kun keittiöstä löytyi vielä yksi teekukkanen. Tuli ehkä maailman parasta ja tuosta saa vielä huomennakin uudelleen hauduttelemalla hyvää.


Poika on keksinyt piilosen leikkimisen. Vähän vaan jutun idea kärsii kun sinne verhon taakse roudataan myös äiti. Minäkin olen sortunut, kuten kuvasta näkyy, Lindexin uutuusmallistoa ostamaan. Tämä mekko on maailman mukavin ja koska malli on suorastaan idioottihelppo taidan ommella näitä vielä muutaman ensi kesää silmällä pitäen.


Piilosen jälkeen pieni mies leikitti isäänsä loruleikeillä. Tällä hetkellä tyypillä on jo aika hyvin hallussa perinteinen Vedetään nuottaa sekä kälyni viime kesänä opettama loru, jossa koira menee metsään ja pelästyy siellä jotain. Tuo kukkuu-osio lorussa vaatii aina vähintään viisi otantaa.


Vaikka lopulta tyypillä kuume huiteli lähempänä 39 astetta ei sitä menosta huomannut. Hetkeksi sentään lapsi malttoi pysähtyä lueskelemaan nojatuoliin.


Kissaa koko tuo puuha ei voinut vähempää kiinnostaa. Se olisi vain halunnut lisää ruokaa.

Kuvien laadusta huomaa, että nyt kamera on ollut manuaaliasetuksilla ja en tosiaankaan ole mikään kuvakäsittelyn velho. Nyt vielä kun onnistuisin ratkaisemaan miten saan säädettyä kuvat niin että valoisuus on kohdillaan myös näytöllä niin homma olisi hyvä. Nyt kameran hyvännäköiset kuvat olivat kuitenkin näytöllä tummia ja valoisuutta sai säätää. Tavoite nyt kuitenkin on se, että minähän opin tuota pahasta rakkinetta hallitsemaan. Alussa kun vauva lähinnä vain makasi paikallaan jaksoin kikkailla säätöjen kanssa, mutta sitten tuli pitkäksi aikaa stoppi. Nyt onneksi kuvaaminen taas tuntuu hyvältä ja jaksan säätää myös noita asetuksia ja koko ajan tulee enemmän ymmärrystä siitä miten mikäkin mihinkin vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!