keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pyörät alla


Villiankan kautta tilattu Puky saatiin vihdoinkin haettua kotiin tänään ja pakkohan sitä oli lähteä heti testaamaan viereisen koulun pihalle, jossa asfalttia riittää.


Tuo pienin koko tuntuisi olevan juuri nyt hyvä matalimmilla asetuksilla. Poika siis oli helmikuun neuvolassa 86 senttiä pitkä ja on nyt venähtänyt siitä muutamia senttejä ja jalansisämitaksi muistaakseni mitattiin noin 32 senttiä (kestovaipalla). Nutcasen kypärä ostettiin jo viime kesänä Punavuoren peikosta ja onneksi säätöjen ansiosta se istuu edelleen pojalle hyvin. Viime kesänä tarakalla kypärästä kitistiin, mutta nyt se ei menoa haitannut, kuten alimmasta kuvasta voi huomata.

1 kommentti:

  1. Tulin tutkailemaan pienestä Pukyn käyttäjästä kuvia :) Luin samalta istumalta monta sivua blogiasi ja tykkäsin, sait uuden lukijan :)

    Taidan pistää tilaukseen meillekin, vaikka potkuttelija onkin vain 83cm pitkä mutta jalan sisämitaksi olevinaan sain 32cm ? Kyllähän niitä senttejä sitten nopeasti kertyy ja potkuttelu kelejä on kuitenkin monta kuukautta edessä.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!