tiistai 25. kesäkuuta 2013

Retki Linnunradalle

Tänään karistettiin kotikaupunginosan pölyt jaloista ja lähdettiin rohkeasti kartoittamaan alueita joissa emme ollee liikkuneet aikaisemmin. Päiväretkikohteena toimi leikkipuisto Linnunrata.

Suutarilassa oleva leikkipuisto jakautuu vanhaan vehreään yläpuistoon ja uuteen leikkipuisto-osioon josta löytyy mm uima-allas. Me emme tänään päässeet yläpihalta pois. Puistossa kesällä majailevat kanat ja lampaat sekä erityisen ohjelmanumerona ollut Kaartin soittokunnan varusmiesorkesteri pitivät meidät kiireisenä puistolounaaseen saakka.







Aivan mahtava puisto tämän päivän kokemuksella. Taidetaan lähteä toistekin tuonne retkelle. Muutenkin pitäisi rohkeammin lähteä tutustumaan eri leikkipuistoihin. Tuo meitä lähinnä oleva on sanalla sanoen jäätävän ankea ja radan toisen puolen puisto ei vieläkään toimi kun rakennus purettiin homeongelmien vuoksi. Leikkipuistossa tuli myös inspiraatio kiinnittää pojalle liitutaulu seinälle. Sen verran innokkaasti poika piirsi tuohon taululle galakseja ja tähtiä. Inspiraationlähteen taitaa toimia iltasatusuosikkeihin kuuluva Mauri Kunnaksen avaruuskirja.

Huomenna jatketaan taas tätä kaupunkilomailua meille uudessa, mutta hävettävän läheltä löytyvästä kohteessa.

2 kommenttia:

  1. Ihan huikeeta että Helsingissä on tollainenkin leikkipuisto, vähän eri meininki tosiaan kuin näissä asvalttibunkkereissa! Toi vaan sijaitsee harmillisen katveessa näin julkisten varassa olevalle. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me päädyttiin menemään lähijunalla Puistolaan ja kävelemään sieltä puistolle, pari kilsaa siitä tuli kävelyä, mutta ei tuota kovin usein viitsi harrastaa. Takaisin sitten vaellettiinkin helteessä kävellen Torpparinmäkeen saakka ja nyt on jalat aika tohjona.

      Poista

Jätä ihmeessä viestiä!