sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kohti uutta viikkoa

Taudit ovat toivottavasti selätetty tai no omani vielä vähän potkii, mutta sisulla se nitistetään ennen huomista aamu. Tiistaina on nimittäin edessä odotettu reissu. Tällä kertaa reisuun ei lähdetä töiden merkeissä vaan suuntana on Tallinna ja odotettu Robbie Williamsin keikka. Enköhän minä huomenna juomalla 1,5 litraa teetä työpäivän aikana onnistu tekemään ihmeitä.

Uuteen viikkoon on myös varauduttu ruokalistan suunnittelun merkeissä.


Hellalla on jäähtymässä maanantain ja keskiviikon lohipastavuoka/lasagnette/mikälie. Tiistaina äidin ollessa hunningolla kaivavat isä ja poika pakastimesta sosekeittoa ja höystävät sitä raejuustolla. Torstaina syödä kalkkunajauhelihapihvejä joista toivottavasti taas saadaan pakastimeenkin ruokaa ja perjantaina käännetään Ympäristörikoksen nokka heti päiväkotipäivän jälkeen kohti mökkiä ja mummin lihapatoja.

Pakkasin myös poijan reppuun vaihtovaatteet ja toivon, että päästäisin tällä viikolla laittamaan pojan oma vaatelokero kuntoon ja sopimaan paremmin pelisääntöjä siitä miten puolipitoiset sisävaatteet kulkevat kotiin. Nimikoin uudet kengät ja housut ja totesin, että jälleen kerran saadaan tilata Tarramonsterista uusia tarroja. Pojan huomisen vaatekertakin odottaa jo viikattuna televisiotason kulmalla ja kerrankin muistin pohtia myös itselleni sopivan vaatekerran valmiiksi. Täältä tullaan maanantai ja uusi viikko. Sitä odottaessa voi kuitenkin vielä katsoa muutaman jakson Psychia digiboksilta ja kokeilla jo nyt illalla saisiko teellä karkoitettua tämän taudin rippeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!