keskiviikko 21. elokuuta 2013

(S)he's the one

Ihana 24 tunnin kupla takana, ääni kateissa ja keuhkoissa vinkuu.


Robbie Williamsilla ei voida väittää olevan kivitalon kokoista egoa. Se olisi vähättelyä. Se ego nimittäin täyttää koko stadionin. Hämmentävää kyllä se ego ei tuntunut lainkaan liiottelevalta vaan oli juuri sopivan kokoinen täyttämään koko Tallinnan laululavan ja ja sai keikan tuntumaan siltä kuin olisimme olleet pienessä ja intiimissä tilassa.


Sinne pieneen ja intiimiin tilaan vaan mahtui 70 000 hyvän musiikin ystävää.

Keikkapaikkana Tallinnan laululava oli ihana, sää suosi, aikataulut toimiva ja ehdimme hyvin paluulaivalle ja vaikka Robbien lisäski kremppoja löytyi jos vaikka mitä myös meidän keikkaseurueesta kaikki sujui täydellisesti.


Kahden tunnin show oli mahtava. Tämän kesän ulkoilmakonsertit kyllä kiilasivat kärkisijoille kaikkien aikojen keikkalistalla. Aikaisemman Musen tavoin myös Robbien showssa hyödynnettiin upeasti screenejä ja keikkakoneisto tuki upeasti Robbien lavakarismaa. Kotiin päästyä koneelle siirrettyjä kuvia katsellessa hymyilytti ja uskon, että se hymy kantaa vielä pitkälle ruuhkavuosiarkeen.


Oma vaikutuksensa keikkaan oli tietysti myös loistavalla keikkaseurueellamme. Olin liikenteessä kahden työkaverin, yhden lapsuuden ystävän ja yhden aikuisiällä löyden ystävän ja hänen miehensä kanssa. Vaikka reissun alussa ainostaan minä tunsin kaikki joukon jäset tuli taas todistettua, että hyvät tyypit yleensä viihtyvät hyvin yhdessä ja reissu oli siinäkin mielessä onnistunut. Pisteitä pitää myös antaa Tallinnan pään keikkakansalle. Oli aika virkistävää olla tuollaisissa olosuhteissa, rauhallisesti kaljaa hörppien ilman ettei tarvinnut pelätä, että joku vyöryy kännissä rinnettä alas niskaan, kaataa kaljat päällesi tai oksentaa reppuusi. Tosin meillä taisi käydä tuuri. Matkalla satamaan kummasti puskista ryömi esiin edellä mainittuja asioita harrastaneita kansalaisia. Oletteko yhtään yllättyneitä jos sanon, että jokainen näistä puhui suomea?

3 kommenttia:

 1. Eipä yllätä ei...

  Kuulostaa upealta reissulta ja hienolta illalta! Nää on parhaita ja kuten sanoit, kantavat pitkälle arkeen :)

  VastaaPoista
 2. Olit osannut pukea sanoiksi omatkin keikkatunnelmat! Oli kyllä aivan huikea konsertti ja onhan se herra itse vaan aika mahtava tyyppi! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, Robbie on ihan paras! Kuulostaa siltä, että keikka meni kaikin puolin nappiin. Mä oon nähnyt Robbien livenä joskus 10 vuotta sitten.

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!