sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Sunnuntai-illan huumaa

Mikään ei nosta sunnuntai-iltana tunnelmaa yhtä hyvin kuin kylpyhuone täynnä lajiteltua pyykkiä ja havainto siitä, että 11 vuotta uskollisesti palvellut Upo päätti ilman ennakkovaroitusta purkaa yhteistyösopimuksemme. Nyt sitten iltaohjelmaksi muodostui kahdella koneella suoritettu googlaus, jolla yritettiin paikallistaa kylppärin kaikkia standardeja kapeammasta ovesta sisään mahtuva pyykinpesukone. Ja mielellään sellainen johon mahtuisi kuutisen kiloa pyykkiä ja linkoustehokin olisi vähintään B.

Tuohon yhtälöön kun lisätään vielä se surullinen totuus, että viikko sitten alkanut pieni pintaremonttimme on siinä pisteessä, että kaikkea on myllätty, mutta mikään ei varsinaisesti ole paikallaan niin tämä kotihan on nyt suoraan karannut jostain jenkkien tositv:n siivousohjelmien ennen-tilanteesta. Että ei ihan ole nyt feng shuit kohdillaan. Tosin mitä muuta voi odottaa kun asunnon kaikki kengät on sijoitettu tiedon ja itsetuntemuksen nurkkaan ja varallisuuden kulmastakin löytyy biojäteastia.

Että näissä tunnelmissa sitä taas pitäisi lähteä puskemaan yhteen työviikkoon. Toivotaan, että kaikki pysytään terveinä ja muutenkin arki rullaa. Ruokapuolella ei tarvitse stressata ainakaan, koska me syödään tästä maailman tappiin perunaa. Tänään nimittäin käännettiin kolhoosiviljelypalstaa ympäri ja nyt niitä pottuja piisaa. Niin ja päivän teemaan sopivasti taisin käräyttää siellä kykkiessäni niskanikin.

6 kommenttia:

 1. Auts! Voi ei! Kodinkoneilla on mystinen itsetuhoajastin, joka on säädetty niin, että lopullinen rikkoutuminen tapahtuu aina pyhänä klo 18 jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sentään se teki sen nyt eikä esim. talven ensimmäisen vatsatautiepidemian aikana...

   Poista
 2. Iik! May the force be with you! Kuulostaa vähintäänkin haastavalta.

  nimim. käymässä täällä ihan tosi pitkästä aikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni onnettomuudessa miehelle tuli työmatka Turkuun tälle viikolle, joten se vie samalla autokyydillä loput pyykit mun lapsuudenkotiin pestäväksi.

   Poista
 3. Oh no! Meidän vanhan talon kylppäriin mahtui normikokoinen pyykinpesukone sivuttain kapeasta oviaukosta sisään, kun luukku otettiin irti. Kannattaa mitata myös se vaihtoehto, jos siis ette vielä ole niin tehneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovet on niin kapeat että naapurit ovat joko joutuneet irrottamaan karmit tai purkamaan koneesta kuoret noiden normikokoisten kanssa, mutta onneksi bongattiin nyt aika potentiaalinen yksilö joka olisi vain 50 cm syvä eli sen pitäisi mahtua jos ei nyt hyvin mutta ainakin sujuttamalla tuosta ovesta.

   Poista

Jätä ihmeessä viestiä!