tiistai 21. tammikuuta 2014

Kaupungin kannattavin brunssi

Brunssin järjestäminen omissa kotinurkissa on ehkä maailman viisain ratkaisu. Itseasiassa mitä enemmän asiaa pohdin niin eihän tässä voi kuin voittaa. Sunnuntaina kutsuimme meille muutamia ystäväperheitä eli istuimme syömään kahdeksan aikuisen ja kuuden lapsen voimin. Tosin lähellä oli ettei paikalle saatu yhtä pientä kuokkavierasta. Seitsemäs lapsi seurueeseen kun päätti ottaa varaslähdön ja saapua rytinällä vain tunteja tapaamisen jälkeen, joten seuraavalla brunssi pääluku onkin kasvanut kunnioitettavaan 15 henkeen. Silti uskallan väittää, että helpommalla päästään tällä porukalla näillä kotibrunsseilla.

Ensinnäkin brunssien vuoksi tulee siivottua vähän huolellisemmin koti jolloin siellä on muutenkin mukava elää. Toiseksi saa hyvän syyn kokata purtavaa, jota ei välttämättä muuten tulisi kokattua. Kolmanneksi nyyttäriperiaatteella toimivilla brunsseilla jää aina jotain syötäväksi jälkikäteen, joten sain jatkaa hyvällä ruoalla vielä maanantain lounastauollakin. Neljänneksi lasten viihdyttäminen on helpompaa kun ne voidaan tuupata lapsen huoneeseen kippaamaan jokainen lelulaatikko ympäri. Ja itseasisassa tuosta saadaan vielä viideskin plussa. Sen jälkeen kun joka ikinen lelulaatikko on kipattu ympäri on äärettömän helppo tehdä inventaario siitä mitä kaikkea laatikoiden uumeniin oli eksynyt. Kuudes plussa menee taas kertymien kuluttamisen piikkiin, koska tämänkin brunssin lautasliinoina käytettiin meidän 2007 järjestettyjä häitä varten hankittuja lautasliinoja. Ilmeisesti bridezillahuuruissani olin kuvitellut häävieraiden olevan paljon sottavampaa sorttia.

Niin ja luonnollisesti parasta kaikessa on se, että saa istua pöydän ääreen ja nousta siitä kolme tuntia ja 1,5 litraa teetä myöhemmin ja huomata, että maailma on taas parannettu paljon paremmaksi paikaksi elää. Joten eiköhän tässä voida jo lähteä suunnittelemaan seuraavaa brunssia.

 

2 kommenttia:

  1. Haha, esittelytekstisi. :D Aamuäreyttä ymmärtää vain toinen aamuäreä.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!