perjantai 31. tammikuuta 2014

Päätös, joka oli tehty rikottavaksi

Näin kankeaksi ihmiseksi toisinaan olen käsittämättömän selkärangaton. Viime viikonloppuna puhuimme tälle viikolle ostetuista Disney On Ice -lipuista ja uhosin miehelle, että minähän en sitten osta lapselle sellaista pyörivää härpätintä kun ne ovat täysin turhakkeita.

Niin. No.

Terveisiä näytöksestä!

Että ei riittänyt, että minä sen mikättimen vielä ostin vaan myös iloisesti virnuillen poseerasin sen kanssa samassa kuvassa jälkeäisen ottaessa kuvia. Huomioikaa myös kuvan alalaidassa pilkottava take away -kupin kansi. Kuinka monta lattemammapistettä tästä saa jos ulkoistaa blogin kuvien tuottamisen kolmevuotiaalle ja itse keskittyy siemailemaan lämpimiä juomia.

Tämä oli meillä jo toinen kerta kun näytöksessä oltiin. Vuosi sitten menimme paikalle Mikki Hiiren vetäminä, nyt poikaa houkutti Autot ja Buzz Lightyear. Näytöksen jälkeen kivoimmiksi äänestettiin kuitenkin Pieni merenneito ja Buzzkin oli menettänyt sankariäänestyisessä ykköspallin Woodylle. Kiistatta ankein osuus oli Helinä Keiju ja oli sääli, että ensimmäisenä näytöksessä esiintyneet Autot eivät enää tulleet lopussa lavalle. Muutenkin poika jäi kaipaamaan esityksen loppuun osuutta, jossa lavalle olisivat tulleet yhtä aikaa kaikki keskeiset hahmot. Parituntinen näytös on myös aika pitkä ja moni perhe joutui lähtemään paikalta kesken kun kello alkoi paukkumaan kasiin. Iltanäytökset olisi ninusta ihan hyvin voinut aloittaa näin arkena jo viideltä.

Rahastaahan tuo organisaatio myös osaa. Krääsää on jos vaikka minkä sorttista ja katteet varmasti kohdillaan. Viime vuodesta miinusta tuli siitä, ettei poppareita saanut ostaa enää hauskassa Mikki tarjoilukulhossa vaan myynnissä oli tylsiä kertakäyttöisiä pahvipakkauksia sekä kuitukankainen pikkukassi. Se tarjoiluämpäri on ollut todella pätevä kapistus ja olisimme mielellään ostaneet toisenkin, mutta ei väkisin. On meillä nyt sentää tuo pyörivä vilkkuva härpätin, jonka kanssa lapsi suuntasi nukkumaan. Onneksi seiraavaan päiväkodin lelupäivään on vielä melkein viikko niin saadaan taivuteltua lapsi uskomaan se miksi ei ole järkevää viedä tuollaista härpätintä paikalle.

 

5 kommenttia:

 1. Täällä on aamu avattu alakerran yövuorolaisen iloksi raivokkaalla Buzz & Woody-leikillä. Money well spent.
  Ja popcorneista sama valitus, toki me ei päästy niihin asti muutenkaan kun siellä oli 2 kojua joissa kävi kortti ja tadaa, toisesta sai lelut ja toisesta popparit - kahdesti en jaksanut neuvostoliittolaista jonotusta.
  Ja samaa alkamisaikaa kirosin kun pakkasen takia bussit ei kulkeneet (grrreat) ja oltiin kotona vähän ysin jälkeen, toki ajasta suurin osa kului Pasilassa paleluun. Valivali, kivaa oli kuitenkin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna siellä käynyt lainkaan kortit. Meillä onneksi oli käteistä mukana. Tosin ei olisi ollut, jollei työkaveri olisi kertonut asiasta ja pyytänyt tekemään niiden lapsille ostoksia. Lähijunassa saa aamuruuhkassa kummasti tilaa kun matkusi Buzz Lightyear-miekka veskasta pilkottaen.

   Poista
 2. Mä ostin lapselle härpättimen sirkuksesta. Se oli elokuussa 2012. Vasta nyt vuoden vaihteessa härpätin sanoi sopimuksensa irti. Että aika pitkään siitä 10 € "Made in China"-krääsästä riitti iloa kahdelle lapselle! :D

  VastaaPoista
 3. ^ Kestääkö ne oikeasti niin pitkään? Eiiiii. Meidän valohärpätin (lapsen mielestä toimii oivallisesti myös vatkaimena leikkiköökissä) on vasta tämän syksyn sirkushankintoja.

  VastaaPoista
 4. Mä päätin ihan ex tempore eilen, että kyllä mekin mennään katsomaan tuo show, jos lippuja vielä löytyy. Löytyihän niitä, joten illan viimeinen esitys kutsuu. Varaudun jo henkisesti siihen, että lapset rakastuvat tuollaisiin härpättimiin ja pulitan niistä pitkän pennin. :D

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!