sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sohvannurkan jengi

Klassinen ja minimalistinen eivät ole ehkä niitä sanoja, joilla kuvaillaan meidän kotimme sisustusta. Asuntoon on kaivettu huonekaluja yhtälailla edellisten sukupolvien varastoista kuin Ikeasta. Meidän perheessä sisustusfilosofia on sellainen, että kotona pitää voida kaikkien viihtyä ja tämän pitää olla asujiensa näköinen. Siksi ei varmaan niille, jotka minut ja miehen tuntevat tule yllätyksenä, että kun nämä tyynyt Spitalfieldsin marketilla näimme, oli selvää, että ne muuttavat sohvan nurkkaan T-Rexin kavereiksi.

Noissa kohtasi kaikki, mikä meidän olohuonettamme leimaa. Ne sopivat sini-turkoosi-harmaaseen värimaailmaan, ne kertovat meidän populaarikulttuuriharrastuksistamme ja ne ovat jo lähtökohtaisesti niin mauttomat, että niiden ostamatta jättäminen olisi sulaa hulluutta.

Seuraavaksi pitäisi miettiä, joka matto tuohon sohvan edustalle. Muuton jälkeen olohuoneessa oli vihreät villamatot, jotka tosin saivat lähtöpassituksen vintille lapsen alettua syödä kiinteitä ruokia olohuoneessa, jonka toinen pää toimii ruokailutilana. Sitten lattialle tuli kudottu harmaasävyinen villamatto, jonka kissa oksensi pilalle. Nyt minä haluaisin, joten räsymattohenkistä, mutta en oikein tiedä millaista. Joku yksivärinen tai hillitysti kuvioitu peruskudottu puuvillamatto voisi olla meidän raparipataloudessamme näppärin. Sen kun voisi kiikuttaa kerran kesässä mökin vieressä olevalle matonpesupaikalle ja hinkuttaa juuriharjalla puhtaaksi.

 

4 kommenttia:

 1. Loistavat nuo tyynyt!

  Ja kivankuuloinen reissu myös! Multa oli jotenkin mennyt täysin ohi, kun päivitykset olivat taas hautautuneet jonnekin blogger-viidakkoon...

  VastaaPoista
 2. Mun lempparitermi pukeutumisessa, sisustuksessa ja kaikessa on "mauton, mutta sopii tyyliin" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mainiota. Tuo pitää ottaa käyttöön :)

   Poista

Jätä ihmeessä viestiä!