maanantai 3. maaliskuuta 2014

Paikkauspuuhissa

Siinä missä päivä meni töiden lomassa uutisotsikoita huolestuneena selatessa päästiin kotona huomaamaan, että vaikka maailma kaatuisi ympärillä eivät ne arjen pienet murheet jää niiden jalkoihin. Päiväkodista nimittäin kotiutui pieni ihminen märät sukat kumisaappaissa.

Vuotavat kumpparit eivät nyt varsinaisesti olleet sitä mitä tilasimme. Kenkäostoksille ei tienkään olisi aikaa ennen viikonloppua, joten toivotaan, että innovatiivinen pyörän sisäkumipaikkakorjaus toimii. Isompaa reikää vahvistin vielä saappaan sisäpuolelta ilmastointiteipillä. Tosin positiivista tässä on se, että ainakin nyt pojan Hämispopot erottuvat päiväkodin eteisen viidestä muusta samanlaisesta parista.
Nyt sitten pitäisi keksiä millaiset kumpparit seuraavaksi pojalle hankitaan. Nuo Prismasta ostetut Hämähäkkimiehet eivät menossa kestäneet kuin puoli vuotta, joten seuraavaksi voisi kokeilla jotain muuta. Ehkä nyt olisi tilaisuus kokeilla Crocsin kumisaappaita. Niitä on ainakin kovasti kehuttu.

 

2 kommenttia:

  1. Meillä ainakin ko. paikkaus on kestänyt loistavasti :) Itse olen huomannut, että melkolailla ihan sama, minkälaiset kumpparit ovat, niin ainakin meidän muksut onnistuvat puhkomaan ne. On ollut Popia, Vikingiä, Crocsia - ainoastaan Huntereissa ja Nokioissa ei ole reikiä :D

    VastaaPoista
  2. Meillä on käytetyt Tretornit ja ne on kyllä kestävät. Huono puoli on tosi raskaat pohja, eli ei ehkä kaikkein mukavimmat.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!