sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Aktiivisuusmittari

Omassa ranteessa on kohta vuoden verran kulkenut aktiivisuusranneke. Täydellinen vimpain tälläiselle insinöörityyppiselle ihmiselle, joka tykkää laitteista. Metsästän oman rannekkeeni avulla 10 000 askelta päivässä ja ainakin itselleni ranneke on selvästi lisännyt arkiaktiivisuutta. Joskus ollaan mietitty, että miltähän aktiivisuusmittari näyttäisi jos sen kiinnittäisi päiväksi lapseen, mutta ei ikinä tartuttu sanoista tekoihin.

Eilen kaupan poistohyllystä kuitenkin löytyi jotain, joka paljastuikin käytännössä lapsille tarkoitetuksi aktiivisuusmittariksi.


Puu fu Tom-naamiaisasusetin vyön voimakivi nimittäin alkaa hehkua liikkeen voimasta. Aluksi olimme jo miehen kanssa roudaamassa vyötä takaisin Prismaan rikkinäisenä kun valo pysyi päällä vain pieniä hetkiä, mutta onneksi sitten säteili toisella, että jos koko sarjan idea on liiketaikuudessa niin voisi olla loogista, että voimakivessä myös tässä kohtaa tarvitaan liiketaikuutta.

Puu fu Tom on ollut nyt jo kohta vuoden pojalla paitsiossa mutta asusetin myötä pyydettiin myös katsottavaksi pitkästä aikaa jaksoja.  Ja kivahan niitä onkin katsoa. Tykkäämme kovasti koko perheen voimin Puu fu Tomista vaikka siinäkin valitettavan tyypilliseen malliin on aika huonosti naishahmoja tarjolla. Onneksi sentään Ariela ja Latvala ovat molemmat kuitenkin päteviä naishahmoja. Muuten Puu fu Tom on sarjana juuri sellaista, joka vetoaa lapseemme. Seikkailua, toimintaa ja vähän yliluonnollisia elementtejä. Puu fu Tom on myös oikeastaan ainoa hahmo joka lapsi leikkii olevansa itse. Kaikkien muiden lempparihahmojen kanssa leikki on enemmän nukkeleikkiä, mutta Puu fu Tomissa lapsi on aina itse roolissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!