sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Marras

Mitään varsinaista syyslomaa en ehtinyt pitää, mutta tällä kertaa yritimme iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Minä lähdin työmatkalle ja otin lapsen matkaan mukaan.

Normaalilla Sokoshotellikeikauksella tuo ei onnistu, mutta Turussa on helppo yhdistää työ ja perhe.

Minisyyslomaan on kuulunut kerkijuhlia kaveriporukalla, Turun Linnaa, kävelyä jokirannassa ja laajennettua perhettä. Tämän päivän perusteella myös näytti kovasti siltä, että nyt tosiaan olikin viimeiset hetket syyslomailulle. Ilmassa oli jotenkin todella vahva marraskuun tunnelma ja huomaan, että marraskuista on minulle tulossa kovaa vauhtia vuoden ikävintä aikaa. Tasainen harmaus, turboahdetut kalenterit ja jotenkin täysin päälaellaan oleva unirytmi jotenkin viimeistelevät tämän ajan surkeuden. Onneksi nyt saatiin kuu polkaistua käyntiin toisissa ympyröissä. Tauko arjesta taisi tehdä hyvää sekä minulle että pojalle.

Huomenna kuitenkin minulla on lomat lomailtuna ja teen itselleni työpisteen kirjastoon lapsen jäädessä mummin kanssa notkumaan. Koti ja normaalit arkikuviot sitten kutsuvatkin keskiviikoksi, joten otetaan nyt ilo irti vielä näistä hetkistä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!