maanantai 26. syyskuuta 2011

Lahjoituksia vastaanotetaan: Lähiön teineille aivot


Onneksi lapsi ei vielä tajua ihmetellä ympäröiviä tekstejä. Alkaisi olla muuten turhan vaikeaa keksiä hyviä selityksiä leikkipuiston rakennuksen kylkeen ilmestyneille teksteille. Yllä viimeisen viikonlopun hengentuotos.

Ilmeisesti myös raskas verbaalinen ilotulitus vaatii raskaat huvit ja tällä kertaa ei enää riittänyt se, että vain vähän vandalisoidaan puiston kiinteitä kalusteita vaan tällä kertaa nuo pikku pyromaanit olivat päättäneet tuikata koko istuinryhmän tuleen. Jos rehellisiä ollaan niin vituttaa. Tuo puisto nyt muutenkin on aika ankea (eikä tarvitse käyttää vertailukohteena edes mitään Linjaa). Verkkoaitaa, asfalttia ja sepeliä. Ja ilmeisesti mistään muusta on turha edes haaveilla kun ne kuitenkin heti tuhottaisiin.

Harmittaa myös se, että tuo tempaus viimeistään löi leiman kaikkiin alueen teineihin. Puolentusinaa raivostunutta äiti-ihmistä meuhkasivat jo häpeärangaistusta kaikille alueen yläkoululaisille.  Haluaisin ainakin uskoa, että tässäkin nyt vain kyse on muutaman ääliön aikaansaannoksista ja valtaosa noista teineistä ovat sitä peruskilttiä tyyppiä, joille riittävän hurjaksi kokemukseksi riittää kolme roskakatoksessa juotua keskiolutta kuuteen pekkaan ja jotka käyvät FB:ssä tykkäämässä "Se tunne kun ihastuksesi katsoo sinua silmiin ja hymyilee"-tyyppisistä ryhmistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!