lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kahden euron lounas

Meidän perhe palasi nyt keväällä kuvaamataitoharrastuksen pariin. Espoon kuvataideoppilaitoksen lyhytkurssilla on taas päästy tekemään porukalla vaikka mitätaidetta. Tällä kertaa maalattiin liimalla, suolalla ja vesiväreillä.


Sen jälkeen kun oma paikka oli siivottuna poika tiesi jo seuraavan kohteen. Kahville kuulemma pitää mennä ja meillä vanhemmilla ei ollut mitään ajatusta vastaan. Varsinkin kun lauantaisin tarjolla on Sis.delin brunssia jossa tuo meidän kuulapää syö kahdella eurolla. Tällä kertaa vanhemmat ottivat vain sämpylät, mutta poika söi lounaaksi fetapiirakkaa, valkohomejuustoa, kananmunaa, raakamakkaraa, croisanttia, kurkkua ja tomaattia. Sanoisin, että hintalaatusuhde on kohdillaan.

Kuten tuosta valkohomejuustosta voi päätellä niin poika ei vielä ole oppinut kovinkaan epäluuloiseksi syöjäksi tai ainakaan tietämään mitkä ovat yleisesti hyväksyttyjä nirsoilun aiheita, aamupalaksikin se puputti tyytyväisenä avokadoleipää, jonka päällä oli myös parmesania ja Hulluilla päivillä oli vaikea saada poika liikkeelle juustotiskin makupalojen äärestä. Toisaalta poika jättää syömättä monia sellaisia ruokalajeja, jotka ovat normaalia ruokaa näille pikkuihmisille. Sen paremmin eineksenä kuin itsetehtynäkään lapseen ei saa upotettua vaikkapa kananugetteja tai lihapullia. Tuosta johtuen tänään sitten meillä tuuletettiinkiin kun iltaruoalla saimme lapseen upotettua myös falafelpullien ja kirsikkatomaattien ohella reilun desin riisiä. Ilmeisesti saadaan kiittää päiväkotia tästä hyvästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!