perjantai 5. huhtikuuta 2013

Lempipaita

Näistä blogikuvistakin huomaa, että kuluneen talven ajan pojan lempipaitoja ovat olleet syksyllä Kuopuksesta ostamani Ava & Lucin ihanat dinosauruspaidat. Jos poika saa itse päättää päälle päätyy joko punainen triceratops tai vihreä tyrannosaurus. Nykyiset paidat ovat kokoa 2-3 ja ovat vielä hyvät ja menevät taatusti kesän yli helpostikin koska hihojen mahdollisesti vajaaksi jäävä pituus ei ole ongelma. Tänään surfatessani löysin brittiläisen nettikaupan, Indiacocon, jossa myytiin myös Ava & Lucia. Tilaukseen lähti isommassa koossa punainen triceratops, sininen stegosaurus ja vaihteluna dinosauruksille pingviinejä (vaikka ne paskiaiset välillä kamppaavatkin pieniä viattomia lapsia).


Verkkosivuilla käydessäni huomasin, että taisin saada viimeiset dinosaurukset, koska mallit olivat kadonneet sivuilta. Toivottavasti verkkokauppa oli ajantasalla ja dinot matkaavat briteistä ilahduttamaan tulevankin talven osalta pojan vaatevarastoa.

Seuraavaksi voin keskittyä väijymään sopuhinnalla Villervallalta leggingsejä ja yksivärisiä ja raidallisia trikoopaitoja. Molemmat ovat osoittuneet arjessamme myös ehdottomiksi luottotuotteiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!