lauantai 6. huhtikuuta 2013

Uutuudenkiiltävä

Reissun jälkeen haaveiltu potkulauta löytyi Vincentin liikkeestä budjettiin sopivalla hinnalla ja sehän piti heti saada käyttöön. Se tosin vaati sen, että ensin jostain piti löytää kuuppaan istuva ja lapsen maun mukainen pyöräilykypärä. Onneksi Mikonkadun Intersportiin oli tullut jo kypärätäydennystä ja saimme S/M-koon Nutcasen istumaan päähän hyvin säätämällä pehmusteita. Noin kaksi sekuntia poika harkitsi mattakeltaista kypärää, ja sen jälkeen valitsi itselleen uuden vesimelonin. Tarkkaa puuhaa tällainen.


Pojalla on muutenkin vahvoja mielipiteitä siitä miten vaatteita käytetään. Tuo kuvassa näkynyt siilitakki ei kelvannut Lontooseen lähdettäessä alkuunkaan vaan poika sulloi päälleen jo vähän naftiksi jääneen koon 80/86 Punaisen norsun takin. Täytyy toivoa, että tuo nyt kuvassa näkyvä 104/110 kestää myös yhtä tämän kevään lisäksi vielä seuraavankin ja vaikka vielä sitä seuraavan syksynkin. Kallis takki maksaa kummasti itsensä takaisin kun sillä menee parikin vuotta putkeen.

Niin ja miten tuo takki saatiin kelpaamaan? Kiinnittämällä sen vetoketjuun dinosauruslätkän ja lanseeramalla takin uudelleen siilitakin asemasta dinosaurustakkina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!