tiistai 16. huhtikuuta 2013

Om man inte tippar, kan man inte vinna

Nyt olisi megaluokan arvonta tässä blogissa. Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset:

Se, joka onnistuu arvaamaan lähimmäs sen kellonlyömän jolloin tajuamme suuren tuhotulvan iskeneen sänkyymme, voittaa mahdollisuuden tulla pesemään meidän lakanamme.

Kilpailut ja arvonnathan yleensä toteutetaan blogeissa yhteistyökumpanitahon kanssa ja minulla yhteistyökumpanina tässä arvonnassa toimii tuo uusi kunto-ohjaajani. Salskea treenarini tuossa vartti sitten ilmoitti olevansa iso poika ja nukkuvansa krokotiiliboksereissa.

Eli kuten ruotsinopettajani tapasi sanoa: Jos ei veikkaa, ei voi voittaa.

3 kommenttia:

 1. Meillä lapsi yritti samanlaista diiliä, mutta tyly, epäuskoinen äiti pakkopuki sille vaipan koska tiedän tasan tarkkaan että eka vahinko olisi tapahtunut jo ennen kuin se nukahtaa (tyyppi kusee öisin kuin kilpahevonen, valitettavasti
  pidätyskyky ei ole ihan samaa luokkaa itseluottamuksen kanssa).

  KUIVIA ÖITÄ!

  VastaaPoista
 2. Ha haa, mä jään odottamaan tuloksia ja sitä, että meidän poika keksii olevansa liian iso vaipoille. Mä ajattelin, että niin kauan kuin tuo ei itse ilmoita haluaan yövaipattomuuteen niin pitäköön niitä. Tai kai niistä pitää opetella ennen kouluikää pois kuitenkin, vakka ei itse haluaisikaan. Eli pelaan itselleni kuivia öitä lisää paiskaamalla yövaipattomuusvastuun pienelle lapselle, näin meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisestä yöstä selvittiin kuvin petivaattein.

   Meilläkin vaippavastuu nyt siirtyi pienelle ihmiselle. Illalla kun vaippaa tarjottiin niin se siitä kieltäytyi. Tosin aika monen muunkin asian kanssa ollaan samalla tavalla tehty. Kun se alkoi kärkkyä ruokaa niin sitä tarjottiin ja kun se kieltäytyi avaamasta suutaan rinnalle niin todettiin, että ilmeisesti imetys oli tässä.

   Poista

Jätä ihmeessä viestiä!