torstai 20. kesäkuuta 2013

Kahden kauppa

Miehen työmatka ja alkanut loma johtivat siihen epäsuotuisaan tilanteeseen, että sitten edellissunnuntain mies ja poika eivät ole juurikaan nähneet toisiaan. Nyt tilanne taitaa olla sellainen, että sekä äiti, poika että sivullisena uhrina paikalle joutunut mummi odottavat vähintään YK-joukkoihin rinnastuvaa isää saapuvaksi.


Tuo sivullinen uhri on kuitenkin muistanut lohdutella tätä äitiä sillä, että tuo perkeleellinen uhmaikä yleensä tietää helpompaa murrosikää tai ainakin sitä lapsi murrosikäperseilyissään ei hakkaa päätä seinään vanhempiensa kanssa vaan keskittyy potemaan maailmantuskaa koko rahan edestä.

Yhtä kaikki tänään se mies tulee mökille ja sen jälkeen pidän huolta, että seuraavaan kuukauteen mies ja poika eivät toisistaan ole erossa. Jos vaikka se uhmaperkele vähän rauhottuisi ja äitikin saisi kenkänsä takaisin.

Tämän kokemuksen myötä kunnioitan taas pykälän verran enemmän niitä jotka lapsiperhearkea yksinään pyörittävät viikosta toiseen. Kaipa sitä ihminen kaikkeen venyy, mutta tällä hetkellä kummasti lohduttaa ajatus siitä, että kolmen tunnin kuluttua joku toinen ottaa 50 % tästä kaikesta kiukusta kontolleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!