lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kostea ennuste

Ei olisi pitänyt alkuviikosta taivastella leikkipuistossa sääennusteissa näkyneitä hellelukemia ja viisastella, että ennemmin sitä vaikka polkisi sateessa ensi viikon pyöräretken.



Siinä otetta mitä Nauvo-Parainen-akselille luvataan. Ihan kaikki 15 astetta ja vesisadetta. Onneksi meillä on reissussa pelivaraa eli jos tuo keskiviikkoaamun vesisade sattuisi toteutumaan voisimme lähteä vasta puolen päivän lautalla kohti Rymättylää. Heikomman sateen sattuessa taas voisi aamulautalla lähtiessä hypätä kyydistä Seilissä ja ihmetellä sitä.

Tosin vielähän nämä ennusteet ehtivät muuttumaan ja eipä me täällä kotonakaan kuivissa tunnelmissa saataisi olla. Yläkerran naapurilta paukahti keittiöstä tulovesiputki ja asia huomattiin vasta kun naapuriasunnossa keittiö lainehti. Ystävällinen kosteusmittaaja kävi eilen toteamassa että meilläkin on katto ja keittiön kaappien takainen seinä puoleen väliin kostuneena. Toivottavasti kuivatukset saadaan hoidettua tämän meidän parin viikon loman aikana, mutta onneksi pojalla on vielä lomaa 1,5 kuukautta joten jos keittiö on pidempään poissa pelistä niin mökki tulee hätiin. Me vanhemmathan kyllä todistetusti pärjätään vaikka ilman koko kyökkiä ja putkiremppa-aikoihin verrattuna nythän kuitenkin on kylppäri käytössä eikä tarvitsisi juosta kahta kerrosta alaspäin päästäkseen vessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!