sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Onko ne shortsit vai onko ne alushousut

Tästä varmaan pitäisi päätellä, että minusta on tullut vanha, mutta sanoisin että shortseista on toisinaan vaikea päätellä onko ne shortsit vai onko ne alushousut. Ilmiö on myös rantautunut lastenvaatteisiin. Koomiseksi ilmiö muuttuu siinä kohtaa kun rinnalle otetaan poikien malliston shortsit.


Tyttöjen shortseissa kangasta on vähemmän kuin poikamme dinosauruskuosissa boksereissa. Poikien shortseissa lahjetta taas piisaa niin paljon, että jos tuolle about metrin mittaiselle pukisi senttikoossa sopivat shortsit lahje yltäisi silti varrettoman sukan suuhun saakka. Meillähän poika käyttää nyt shortseina viime kesäisi 86/92 shortseja ja ne vastaa minun mielikuvaano lapsen shortseista. Vajaamittaiset housut jotka yltää suunnilleen polveen. Sellaisia joita olisi uv-säitelyaikakautena kiva käyttää myös pienillä tytöillä. Toki tytöt voivat myös noita poikien housujakin käyttää, mutta veikkaan että vähänkään vanhemmalle nuo voivat olla vähän turhan jätkämäiset. Tosin itse voisin mielelläni ottaa pojallekin noita noita ohuitw kangasshortseja myös vaikkapa punaisena. Keltaiset meiltä onneksi löytyykin. Lontoontuliaisena GAP:sta.

Mutta siis oli miten oli. En vaan ymmärrä miksi poikien shortsit näyttävät liian lyhyiltä housuilta ja samaan aikaan pienille tytöille tarjoillaan hätinä Hello Kitty-alkkarit peittäviä hot pantsejä.

Kuvat: Lindex

2 kommenttia:

  1. Sama ilmiö teinien vaatetuksessa, kirjoittelinkin siitä http://rullallallei.blogspot.fi/2013/06/pikku-pikku-bik-farkkushortseissa.html

    VastaaPoista
  2. Aivan! Kyllä mäkin muistan sportanneeni kultaisella 90-luvulla mikroshortseja, mutta nehän nyt olivat tähän aikaan verrattuna jättimäiset ja kun ne yhdisti vielä ylipolvensukkiin, t-paitaan, isän vanhaan rippiliiviin ja flanelipaitaan (liivi teepparin ja flanelipaidan välissä) niin mähän oli suorastaan muslimivaltioon kelpaava kokeellisessä viritelmässäni.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!