keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ääripäästä toiseen

Meillä oli tänään töissä tykypäiväntapainen jonka aikana sai kokeilla lajeja. Omat valintani osuivat bodycombtiin, Bollywoodtanssiin ja syvävenyttelyyn, joista ainoastaan viimeisintä oli tullut kokeiltua aikaisemminkin.

Bodycombatin kanssa kävi kuten aikanaan zumbankin kanssa kävi. Lopputuloksena oli 50 minuuttia joita en enää ikinä saa takaisin. Tehokas treeni, mutta minulla tökki ihan huolella ohjaan kohtalaisen graaffiset kuvaukset liikkeistä.

"Nyt vedetään käsiä polveen, kuvittele, että samalla vedät vastustajan pään polveen" "Hyppää ja iske kyynärpäällä vastustajan kalloon" "Isolla liikeradalla heilautat kuviteltua miekkaa kohti vastustajan kaulaa"

Taidan jatkossa ottaa jumppani tylsästi ilman mielikuvitusruumiita.

Bollywoodissa minä olin heti paljon enemmän kotonani. Itseasiassa niin kotonani, että taidan huomenna nyt oikeasti siirtyä sanoista tekoihin ja perehtyä Etnofitnesin tanssituntitarjontaa. Se aikuisbalettihan sieltä ensin osui silmään, mutta toisaalta tuo bollywoodkin voisi olla hauskaa.

Ja venyttely nyt on aina ihanaa. Tosin kun ensin piekset mielikuvituskavereita olan takaa, sitten heilutat hartioita bollywoodilaisittain ja lopulta vanuutat kroppaasi 50 minuttia oli lopputuloksena megaluokan päänsärky. Aivoni eivät selvästikään ole tottuneet siihen, että veri kiertää niihin asti. Särkylääke ja jättipullo vettä veivät säryn mennessään, mutta nyt hieman hirvittää se, että miten pahasti olen jumissa perjantaina kun pitäisi jaksaa kiertää koko päivä Tukholmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!