tiistai 27. elokuuta 2013

Hehkuvan punainen

Vaikka aamulla kurkku oli vielä kipeänä ja käynnistelin päivää Panadol Hotilla tuli illalla valtava halu lähteä lenkille. Juokseminen on ollut taas vähän paitsiossa, mutta tänään se tuntui hyvältä. Viitonen meni sen verran huomaamatta, että taidan seuraavalla keikalla lisätä yhden kierroksen lisää eli silloin lenkille pituutta tulisi kahdeksan kilometriä. Pitäisi myös varmaan juosta jotain intervalleja tai vastaavia jotta saisin nopeutta nostettua. Nyt tuo meno on aika köpöttelyä. Onneksi kuitenkin kivaa sellaista.

Lenkkipolulla tosin meinasi alkaa naurattaa kun katsoi muita liikkujia. Jostain syystä Pirkkolan kolmea kilsaa kiersi vain naisia ja näistä 90 %:lla oli jonkunlainen hehkuvanpunainen paita. Itsekin hehkuin, paidan lisäksi kasvot olivat taatusti kirkuvan punaiset. Taivaallakin oli punaista kannustusta.


Nuo Pirkkolan maastot ovat kyllä ihanat lähilenkkipolut. Ainoa ongelma vaan on se, että reitti on todella mäkinen. Pitäisi löytää jostain joku vähän tasaisempi reitti juostavaksi jotta treeniin tuulisi hieman enemmän vaihtelua.

3 kommenttia:

  1. Kuumailmapallokuvasta tuli mieleen, että yksi sellainen laskeutui viime viikolla meidän tontin viereiselle pellolle. Kuului vain kummaa huminaa ja suhinaa, ja siinä se oli! Keskellä peltoa! Yllättävän äkkiä ne saivat sen kasattua auton peräkärryyn.

    VastaaPoista
  2. Wau, viiden kilometrin juokseminen - itse vasta unelmoin siitä! Punainen on pop ja Lidlissä oli hurjan edullisesti punaisia treenipaitoja, niitäkin taitaa löytyä muutamalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin yksi Lidlin punainen paita löytyi allekirjoittaneelta :D

      Poista

Jätä ihmeessä viestiä!