tiistai 13. elokuuta 2013

Kroppa pelittää

Pääsin tänään töiden puitteissa Heurekaan ja kunnon pesunkestävänä nörttinä olin kerrankin aivan liekeissä tykytoiminnasta (no ok, viime kevään gpsien kanssa suunnistaminenkin oli aika insinööripornoa).

Vetonaulana Heurekassa vielä kuukauden ajan on upea Body Worlds -näyttely, joissa pääsee tutustumaan ihmisen kehon erilaisiin kerroksiin. Näyttely oli aivan valtavan kiehtova, ainakin tällaiselle ihmiselle, jonka yksi lempiohjelmista pinenä oli Olipa kerran elämä. Näyttelyä ei suositella ihan perheen pienemmille ja en usko, että olisin näyttelystä niin paljon saanut irti lapsiseuralaisen kanssa, koska näyttelyssä riitti niin paljon tutkittavaa, mutta teemat taisivat olla liian vieraita paikalla olleiden lapsiseurueiden käytöstä havainnoidessani.

Perusnäyttelyn puolellakin riitti ihmeteltävää ja koripalloilevat rotat olivat taas kerran hurmaavia. Lokakuussa aukeavissa näyttelyissä tutkitaan matkaa Marsiin ja tutustutaan toiminnallisesti mielenterveyteen. Taitaa olla, että talvella taas tehdään tuonne retki pojankin kanssa.

Niin ja samaan hintaan sai tehdä myös itsestään kolikon.


Itse väittäisin, että minuthan on suorastaan luotu hallitsemaan kun noin mainiosti kolikkoonkin sovin. Mies tosin kehtasi väittää, että oikeilla hallitsijoilla kuulemma pitäisi olla isompi nenä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!