sunnuntai 4. elokuuta 2013

Ulkoistetut juhlat

Eilen illalla vielä kirosin sitä, että miksi lapsi on syntynyt kuumimpaan vuodenaikaan, mutta tänään se ei tuntunut lainkaan huonolta jutulta. Aamulla pakkasimme ostos- ja pyykkikorit täyteen juhlaruokaa ja -tarvikkeita sekä roudasimme ne ja keittiön pienen pöydän pihalle. Juhliin osallistuivat kuusi perhettä naapurista sekä/että vanhasta päiväkodista ja juhlat olivat niin paljon onnistuneemmat mitä ne olisivat olleet täällä meidän hikisen kuumassa 71 neliön kodissamme.

Ruokalistalla oli muffineita, hedelmiä, naposteluvihanneksia, keksejä, nakkipiiloja, popcornia, kahvia, teetä ja pillimehuja. Ohjelmana oli vapaata säntäilyä pihamaalla ja saippuakuplien puhaltelua. Taas tuli todistettua, että lapsien kanssa yksinkertaisin on yleensä kauneinta. Lopulta parituntiseksi kaavaillut juhlat venähtivät neljään tuntiin kun ei vaan maltettu lähteä sisälle. Toivottavasti ensi vuonnakin sää suosii ja saadaan juhlat ulkoistettua pihalle.

3 kommenttia:

 1. Mä olen ajatellut tehdä tulevaisuudessa samoin. Kuulin juuri, että uudistetulle pihalle on tulossa toinen, tai uusi, pöytäryhmä, joten ei tarvitsisi kantaa pöytää seiskasta asti ulos. Naapurin pojan juhlissa oli juhla-alue (eli piha kokonaisuudessaan) merkitty ilmapalloin, ettei kukaan lähde liian kauas, kun meidän pihassahan ei ole aitoja pahemmin. (Poika myös ilmoitti joviaalisti kaikille ohikulkijoille, että kahviakin on.)
  Oktonauttimuffinit on superhienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei koristeluja ollut, ei edes keksitty mitään tapaa virittää sitä viime viikonloppuista banneriakaan kun puut ovat niin korkeita. Ilmapallot kuulostavat kyllä hauskalta,

   Poista
 2. Meidän poika haluaa ehdottomasti John Deere-traktorikakun synttäreilleen. Mutta noi Oktonautti-koristeet on niiiin hienot, että varmaan pakko tehdä kakun lisäksi kuppikakkuja, että voi tilata noita hienoja koristeita! :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!