perjantai 7. helmikuuta 2014

45 minuuttia

Tänään alkoi talviloma. Tai 2/3 alkoi, yksi on vielä jossain pilvien päällä jännäämässä saako kone laskeuduttua. Kyllä tätä on taas odotettu. Yhdeksän päivää yhdessä oloa. Saas nähdä mikä hyppykuppa nyt saadaan riesaksemme. Päiväkodissa tarjolla olisi vesirokkoa, sen suhteen tosin ei taideta ihan ehtiä sesonkiin mukaan, koska lapsi oli flunssan vuoksi viime viikon poissa. Mutta ainakin nyt voidaan juhlia sitä, että pian se viikko, jonka aikana ehdimme miehen kanssa nähdä toisiamme kolme varttia, on lusittuna.

Vaikka me työmatkojen ja takavuosien eri paikkakunnilla asumisen sekä vuorotyön jälkeen olemme aika ässiä kommunikoimaan tekstareilla, sähköposteilla ja puheluilla on pakko myöntää, että ihan kaikki ei niin oleellinen informaatio ei välity. Kuten yhteisen Apple-tilimme paljastama tieto siitä, että meille taitaa muuttaa uusi polkupyörä.

Ehkäpä tässä seuraavan yhdeksän päivän aikana selviää se, millainen fillari miehellä on kiikarissa. Joko silloin kun makaamme kipeinä sängynpohjalla tai kävelemme terveinä Lontoon kaduilla, molemmissa tapauksissa ainakin on aikaa jutella.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!