perjantai 4. huhtikuuta 2014

Että sellaiset treffit

Kuten on varmaan selväksi tullut niin meillä ei tunneta juurikaan parisuhdeaikaa. Johtuen siitä, että työ vie niin ison sivun perheeltä ja myös rehellisesti sanottuna siitä, että lapsenvahteja, joiden kanssa lapsi viihtyy ei kasva joka puun oksalla, me tehdään enimmäkseen asioita koko perheen voimin ja sitä aikuisten yhteistä aikaa on käytännössä illat kun lapsi nukkuu.

Tästä syystä me sitten pissittiinkin hunajaa kun äitini ehdotti, että koska päiväkotikin on perjantaina kiinni niin mitä jos mies veisi pojan mummin kanssa mökkeilemään torstaina matkalla toisella tehtaalle ja hakisi lapsen perjantaina. Illaksi me vanhemmat sitten reippaina buukattiin sitä mikä meistä on parasta mahdollista parisuhdeaikaa eli syömään ja leffaan.

Ensimmäinen osio meni hyvin. Ruoka oli hyvää ja ehdimme syömisen lomassa suunnittelemaan ensi kesälle aivan mahtavan kuuloisen pyöräretken. Toinenkin osuus alkoi lupaavasti ja 3D-kakkuloiden läpi sai ihailla valkokankaalta miten Kapteeni Amerikka pistää pahiksille luuta kurkkuun.

Kuva: Marvel

Ekan kolmen vartin jälkeen tarina lähti kunnolla käyntiin ja sitten tuli palohälytys. Reilua varttia myöhemmin päästiin jatkamaan ja kymmenen minuuttia myöhemmin, silloin kun kunnolla alkoi tapahtua, tuli toinen, aiheeton ja vielä järjestelmän täysin sekoittanut palohälytys. Leffailta loppui siihen ja hyvitysliput kourassa me suuntasimme fillareille.

Pakko sanoa, että siinä hetkellä vitutti melkoisesti. Eihän tuo mitenkään elokuvateatterin vika ollut ja ei tästä oikein ketään voi syyttää ja kompensaatiokin oli ihan ok. Mutta kun niitä lapsenvahteja ei joka puun oksalla kasva niin säätämiseksihän tuo leffan uudelleen aikatauluihin sovittaminen menee. Ja katsomattakaan sitä ei voi jättää kun sen verran kutkuttavaan paikkaan leffa lopahti. Niin ja ne hyvitysliputkin ovat vain kaksi kuukautta voimassa ja nykyisillä lippuhinnoilla ei kyllä tee mieli maksaa tyhjästä.

Mutta, että sellaiset treffit meillä sitten oli. Onneksi sentään oli hauskaa ja odotan jo innoissani kesää ja tulevaa pyörälomaa. Tiedossa on taas luulot pois -henkinen aloitus 60 kilometrin päivämatkalla, mutta sitten päästään taas nautiskelemaan ihanasta saaristosta. Ihanaa on myös se, että ennen pyöräreissua meillä on perheenä kaksi viikkoa yhteistä lomaa, jotka on korvamerkitty mökkeilylle ja kotoilulle.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!