sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Anti-kankkuwau

Vuosi sitten kirjoitin lasten shortseista pohtien, että onko tyttöjen shortsit shortsit vai alushousut. Ainakin niissä on vähemmän kangasta mitä poikien alushousuissa yleensä on tupannut olemaan. Kaikki tyttöjen shortseista säästetty kangas sen sijaan on hyvin voitu käyttää pienten poikein shortseisin. Niissä sitä kangasta nimittäin piisaa.


Ei tosin pitäisi tästä asiasta varmaankaan valittaa. Yleensä lastenvaatteet tuppaavat olemaan aika kertakäyttökamaa tai ainakin yhden sesongin ihmeitä. Toista se on shortsien kanssa. Ainakin meidän perheessä.


Että kiitos vaan Lindexin shortsit kokoa 92 cm. Aloitamme teidän kanssanne jo menestyksekkäästi kolmannen kesämme. Ja kun nämä ei edes ole ainoat. Näiden pöksyjen lisäksi kaapista löytyy kahdet muutkin koon 92 shortsit ja yhdet koon 92 shortseiksi muutettavat housut, jotka ovat edelleen käyttökelpoiset.


Siis ihan absurdin mittaisethan nuo pökät olivat silloin kesällä 2012, mutta vähän minä nyt kyseenalaistan tuon kaavoituksen. Toki noissa vielä oli vaipalle tilaa eli se selittää varmasti osakseen väljyyden, mutta kyllä minusta on vähän koomista, että kokoa 110 ja housuissa yleisesti kokoa 116 käyttävä lapsi tyytyväisenä käyttää koon 92 shortseja. Tosin kerrankin päästään lastenvaatteissa halvalla... Enää vaan täytyy sitten arpoa, että jahka nuo jäävät ensi kesänä pieneksi niin mitä kokoa me sitten ostetaan. 98 vai 104...1 kommentti:

  1. Meilläkin on vielä kokoa 98 shortsit jotka menevät hyvin päälle, vaikka poika käyttää nyt kokoa 128...
    Vähän alkaa olla lyhyet, mutta hyvin menevät vielä... Se on ihan käsittämätöntä.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!