maanantai 19. toukokuuta 2014

Batmobile

Eilen kuvisteluteemana oli mobile ja asiat, jotka lentävät. Siinä missä muissa ryhmissä syntyi suloisia pilvimobileja, raketteja, lentokoneita ja palloja meillä otettiin varaslähtö Halloweeniin lepakkojen muodossa. Eikä minkä tahansa lepakkojen vaan Batmanlepakkojen.
Minä piirsin lepakon muotin, koko perhe yhteisvastuullisesti kuvioi muoteilla väripapereille lepakot ja sitten saksittiin vimmatusti. Vähän liimaa, lepakkojen koristelus hopeakynällä nääpiön toimesta, sopivan kepin valinta ja sitten mobile olikin valmis. Jokaisen lepakon nurja puoli on mustaa väripaperia ja lankana toimii prosallinen kalastajalanka.
Mobile oli kyllä hauska teema lasten kanssa askarreltavaksi. Ripustusmateriaalina luonnonkeppi ja kalastajalanka antavat töille jo valmiiksi tekemisen meininkiä ja killuttimet oli helppo valita lapsen kiinnostuksenkohteiden ja taitojen perusteella. Meillä kaikki supersankarit ovat nyt pop ja pakko myös myöntää, että Batmanteema sopi hyvin myös meidän vanhempien makuun. Toinen mikä on pop ovat kirjaimet ja lapsi bongasikin leikkuujätteestä äkkiä tutun muodon, joka pääsi koristamaan oranssia lepakkoa.
Ensi viikolla päästään vielä kuvistelemaan ohjatusti, mutta poika on kuvataidekoulun isompien oppilaiden töitä ihailtuaan jo tehnyt listan töistä, joita kotonakin pitää tehdä. Ainakin paperimassajuttuja pitäisi tehdä ja maalata mielikuvituseläimiä. Onneksi kesälomaan on enää reilut kolme viikkoa niin voidaan pistää pojan kanssa omat työpajat pyörimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!