torstai 1. toukokuuta 2014

Täyskymppi

Kymmenen vuotta sitten vapunpäivänä raahauduin latistuneissa kiharoissa ensin kavereiden kanssa pitselle ja siitä doggy bagin kanssa täl puol jokkee. Täl puol jokkee löytyi mies, elämää nähnyt 70-lukuinen plyyssisohva ja televisiosta B-luokan sci fi-leffa.

Vuosikymmentä myöhemmin pitsa on kasvanut perhekokoiseksi, sohvakin päivittynyt tällevuosituhannelle ja telkkarista tulee Oktonautteja. Pitsaa leikannut mies on kuitenkin pysynyt samana.

Rehellisisiä jos ollaan niin eihän meistä kumpikaan ennalta muistanut, että nyt on vuosipäivä. Puhumattakaan siitä että nyt juhlitaan vielä pyöreitä vuosia. Luulisi, että ihminen ei nyt ihan äkkiä unohtaisi yleiseen pyhäpäivään sijoittuvaa vuosipäivää, mutta kerrankos sitä nyt tuollaisen unohtaa. Onneksi tämä meidän parisuhteemme alkamisen merkkipäiväleivonnainen on helposti haettavissa lähipitseeriasta, joka iloisesti palvelee vuoden jokaisena päivänä. Kokeillaan sitten jos vaikka kolmen vuoden päästä muistaisimme juhlia kymmenettä hääpäivää jotenkin suureellisemmin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!