keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Hei me shoppaillaan

Tänään lähdimme koko perheen voimin keskustaan. Tarkoitus oli katsoa miehelle uusia silmälaseja ja itse olin listannut listalle Karhun liikkeen, Stockan urheilurintaliivihyllyn ja uuden rannekkeen kellooni. Kuusi tuntia myöhemmin tulimme kotiin. Kassista löytyi tilausvahvistus silmälaseille ja nämä.


Neljät alehintaiset leggingsit meillä asuvalle pääjalkaiselle, jolla taas tuntuu vilkkuvan nilkat kaikissa housuissa. Eli rehellisyyden nimissä lapsi tarvitsee noita housuja kipeämmin kun minä tossuja tai urheilurintaliivejä (kello tosin tippuu pian ranteesta), varsinkin kun tuntuu, että niihin housuihin, joista nilkat eivät vilku paistava polvet kun herra Vauhtiajavaarallisiatilanteita on testannut niiden kestävyyttä pihan asfaltiin.

Kaatuiluun syy tosin saattoi löytyä kotimatkalla kun lapsi alkoi valittaa, että varpaisiin sattuu. Tarkistusmittaus paljasi, että säärien ohella lapsi näyttäisi kasvaneen maata pitkin. Kuukausi sitten tarkistettu jalan pituus olikin nyt venähtänyt melkein sentillä ja tossut olivat auttamatta liian pienet. Onneksi nettikaupan alennuslaarista löytyi vastaavat tossut 1,5 kokoa isommassa koossa eli kesä toivottavasti saadaan pelastettua näillä.

Ja kenkien saapumista odotellessa voidaankin toivoa lämpimiä kelejä. Pysyisivät uudet leggaritkin ehjänä kun voitaisiin päästää lapsi kirmaamaan mökin pihalle shortseissa paljain varpain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!