keskiviikko 26. marraskuuta 2014

DIY: Heijastinhyönteiset

Helmiaskartelut on perheen pienimmän mielestä hip, pop ja cool. Siinä kohtaa kuitenkin kun lapsi oli väsäämässä minulle viidettä riemunkirjavaa rannekorua päätin ehdottaa, että josko kokeiltaisiin tehdä jotain muutakin helmistä.


Tigerin pinkistä siimasta, Sinellistä ostetusta heijastinkankaasta ja helmistä syntyi suunnilleen sudenkorentoa muistuttavat ötökät. Salamavalotestillä kangas heijastaa yllättävän hyvin ja koruihin kiinnitettiin hakaneulat ja ötökät taitavat päästä isoäitien joulupaketteihin kylkijäisiksi.

Pitäisi muutenkin palautella mieleen erilaisia helmiaskartelujuttuja. Teinivuosinani olin haka tekemään muovihelmiliskoja ja niitä nyt ainakin voitaisiin pojan kanssa kokeilla. Noilla isoilla muovihelmillä lapsenkin sorminäppäryys on todennäköisesti riittävän hyvä. Tosin ensin varmaan pitää tehdä visiitti Hobby Pointiin, koska intohimoinen helmiaskartelija on käyttänyt varastot jo aika vähiin. Vai olisikohan härskiä palauttaa osa nuoren korutaiteilijan aikaansaannoksista takaisin helmilokerikkoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!