torstai 16. huhtikuuta 2015

Mekkojen mekko

Vaatekaapissani on krooninen töydellisen mustan mekon mentävä aukko. Olen useita kandidaatteja kotiin kantanut, mutta todennut, ettei meitä oltukaan mekon kanssa tarkoitettu yhteen. Täydellisessa mekossa olisi vajaamittaiset hihat, kaunis pääntie ja helmalla riittävästi pituutta, koska rehellisesti sanottuna reiteni eivät ole se esittelynarvoisin osa kropastani.

Ei kuulosta kovin mahdottomalta toiveelta, mutta sitä se on ollut. Sitten törmäsin uuteen kotimaiseen vaatemerkkiin, Excuse My Bonboniin ja niiden Gabyyn.

Tässä mekossa on kaikki kohdillaan. Leikkaus, pituus, materiaali ja jopa luvattu pieni jousto kankaassa, joka tekee siitä täydellisen työmatkavaatteen. Ei kai tässä muu auta kuin kaivaa mittanauha esiin ja selvitellä, että missäs mitoissa tuo vyötärö nykyään kulkeekaan.

 

2 kommenttia:

  1. Kiitos selvitystyön tekemisestä! Täytyy tutkailla tarkemmin. Mekko on vuoriton, ajattelitko alle alusmekkoa/-hametta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä minulla on alushame ja paita mekkojen alla niin säästyy myös vähäisemällä pesemisellä. Fiksumpi varmaan ostaisi alusmekon, mutta jotenkin olen lukittunut tuohon alustoppi ja -hame yhdistelmään.

      Poista

Jätä ihmeessä viestiä!