tiistai 13. lokakuuta 2015

Valokarnevaaleilla

Sunnuntaina suuntasimme koko perheen voimin Lintsin valokarnevaaleille. Tarkoitus oli koluta läpi ilmaislaitteet sekä käydä SeaLifessa, mutta raideliikenne aiheutti pienen mutkan matkaan emmekä ehtineet SeaLifeen ennen neljää. Pakko sanoa, että en aivan hahmota miksi myös SeaLifen aukioloaikoja ei oltu pidennetty jo viime viikonloppuna, mutta onneksi vuosilippulaisina voimme suunnata sinne heti muutenkin.

Toinen ymmärtämättömyys on kyllä Lintsin hinnoittelu. Pienen lapsen kanssa ilmaislaitteet ovat täydellinen ratkaisu ja vieläkin poika niissä hyvin viihtyi, mutta huomasi, että polte muihinkin laitteisiin oli suuri. Tylsästi vain tuollaiselle karvan verran alle 120 senttiselle ei ole mitään järkeä ranneketta ostaa koskaa lapsi ei käytännössä pääse tai uskalla mennä yksin mihinkään lisäarvoa tuoviin laitteisiin. Ilmaislaitteiden kohdalla me vanhemmat sentään pystyimme vuorottelemaan, mutta muuten rannekkeet pitäisi hankkia koko perheelle ja silti juuri mihinkään järkeviin laitteisiin ei päästäisi koko porukalla. Jotenkin toivoisi, että noille alle 120 senttisille olisi joku järkevä kimppalimppu aikuisen kanssa ostettavaksi.

Toisaalta on myös aika hurja ajatus, että ensi kesänä lapsen kanssa pääsisi tähänkin laitteeseen. Tai no itseasiassa varmaan päästäisiin jo nyt jos laitettaisiin paksupohjaisimmat kengät jalkaan koska 120 sentin mittatikku ylitti lapsen pään enää vain niukalti.

Ehkä siis ihan hyvä, että lomalla Lintsi jäi väliin. Ensi kesänä päästään sitten jo niihin laitteisiin joista minä eniten tykkään eli Vuoristorataan ja Vuoristorataan. Kaikki keinuttavat laitteet saavat minut voimaan pahoin ja sunnuntaina huomasin, että myös pyörivät tekevät sen. Eli ensi kesänä itse ajan Vuoristoradalla rannekkeen hinnan kannattamaan ja mies saa mennä pyörimään ja kieppumaan muihin. Tosin tuohon Kehrään varmaan joudutaan ylipuhumaan kummisetä kaveriksi kun kummallakin vanhemmista loppuu usko kesken.

Valokarnevaalit oli kuitenkin todella kiva tapahtuma ja valaistu huvipuisto näytti juuri niin elokuvasta karanneelta kuin vain voi kuvitella. Ensi vuonna pitänee mennä uudestaan ja varautua silläkin kertaa se ranneke ostamaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!