tiistai 10. marraskuuta 2015

DIY: Revontulimusteläikät

Isänpäiväkortin kotiuduttua päiväkodista lapsi alkoi puhua, että haluaisi testata samaa tekniikkaa myös kotona. Tykötarpeiksi tarvittiin taitettavia korttipohjia, maalia ja juomapilli.

Ensin pursotettiin, sitten puhallettiin pillillä maaliläikkiä ja lätkäistiin kortti kahtia. Lopputuloksesta voi sitten kukin löytää sen mitä oma alitajunta eniten kertoo. Me löydettiin pojan kanssa tuosa versiosta kiinalaisia lohikäärmeitä. Ja koska meillä asuu melkoinen sarjataiteilija niin näitähän tehtii sitten koko korttipohjavaraston verran. Eli onnea vaan kaikille, jotka kutsuvat meidät lähiaikoina juhliin, tiedätte jo nyt mitä saatte kortiksi. Kiinalaisten lohikäärmeiden lisäksi tarjolla on perinteisempää perhosteemaa ja aina yhtä pirteitä korppikotkia.

Maaleina käytimme Ikeasta ostamiamme pursotettavia maaleja, jotka ovat osoittautuneet mahtavaksi askartelumaaliksi. Kannattaa tsekata löytyisikö niitä vieläkin. Hinta-laatusuhde on loistava ja maalit ovat todella riittoisia ja niissä on kivasti pigmenttiä.

Seuraavaksi sitten pitääkin suunnata korttipohjakaupoille. Tai ensin ehkä olisi syytä tehdä inventaario askartelukaappeihin. Veikkaan, että varsinkin isomman kaapin uumenista voi ties mitä aarteita. Tuossa yksi päivä löysin sieltä ainakin magneettinappeja eli korttien vastaanottajat voivat valmistautua myös saamaan lahjaksi magneetteja.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!