sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Yllätyssynttäreiden lopputulos

Eilen sitten juhlittiin pojan synttäreitä sukulaisten ja kummien voimin. 1,5 viikkoa etuajassa ja viikko ennen meidän vanhempien suunnitelmia, mutta ehkä sitä suunnitelmistaan voida joustaa toisinaan. Varsinkin kun yllätykseksi paikalle ilmaantuivat lopulta kaikki isovanhemmat vaikka vain 2/3 oli meidän tietojen mukaan paikalle saapumassa. Toiveena pojalla oli Oktonauttisynttärit ja sellaiset myös pidettiin. Juhlia varten tilatusta rojusta paikalle ehti vain mukit joten sakset, liimat ja teippi pääsivät käyttöön.




Tarjolla oli pojan toiveherkkuja: täytekakkua, etanapullia (joku maalainen saattaisi kutsua niitä korvapuusteiksi), mummin suklaahuntukakkua, muumikeksejä, pop cornia, nakkipiiloja, tomaatteja ja avokadolevitettä. Pitkänmatkalaisia varten tarjolle viriteltiin myös viher- ja perunasalaatit.

Kivat oli juhlat ja kivaa oli myös se, että juhlat vähän niin kuin jatkuivat vielä tähän iltapäiväään kun saatiin serkut vanhempineen yökylään ja lapsenvahdeiksi eilisen keikan ajaksi. Mummin jälkeen pojan kakkoshoitajasuosikki on 14-vuotias serkkupoika, joka on käsittämätön luonnonlahjakkuus tuon uhmapalleron käsittelyssä. Yöunillekin serkku sai pojan kuulemma noin kymmenessä sekuntissa. Aamulla poika onnellisena touhotti serkkujen ympärillä eikä ottanut lainkaan kuuleviin korviin sitä, että serkut pian lähtevät. Itkuhan siitä sitten tietenkin tuli kun serkut vanhempineen suuntasivat iltapäivällä uusiin juhliin. Toivottavasti pian nähdään uudestaan!

1 kommentti:

  1. Moi! Mistä tuota paperikrääsää tilasit? Kokeilin Amazonia, mutta postarit nousivat korkeammiksi kuin itse tilaussumma..! O_o

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!