perjantai 16. elokuuta 2013

Kokeilevaa pukeutumista

Tänään käytiin istumassa terveysaseman käytävällä tunti ja sitä varten piti kaivaa vaatekaapista päälle muutakin kuin pyjamat. Tai no pojan tapauksessa muuta kuin bokserit ja t-paita.

Minä yritin tarjota tylsästi raidallisten housujen kaveriksi yksiväristä paitaa, mutta sehän ei sitten sopinut.


Sukatkin piti vielä tarkkaan valita.

Eli kolmivuotiaan nielutulehduspotilaan näkemys rennosta sairastusasusta: palloa, viistoraitaa, vaakaraitaa ja bassetti. Eikä unohdeta kuutta eri väriä. Huomaa ettei lapsi ole lukenut tyyligurujen maksimissaan kolmea eri väriä eikä kuosien sotkemista -ohjeita.

Huominen päivä taitaa mennä sitten taas boksereissa ja t-paidassa. Kuume nousi taas illalla ja väliin jää sekä MLL:n juhlat puistossa kuin pojan ehdottelema SeaLife-retki. Veikkaan, että sunnuntaikin menee pötkötellen vaikka Lastenfestarit houkuttelisivat. Minullakin vähän kurkku vihloo joten taitaisi olla järkevintä jäädä kotosalle parantelemaan vointia ettei taudit pitkity. Etenkin kun ollaan pojan kassa viikonloppu enimmäkseen duona tuon perheen kolmannen osapuolen huikentelevaisesti paiskoessa ylitöitä koko viikonlopun.

4 kommenttia:

  1. Wau mikä yhdistelmä - hyvähän se on, että kaveri tietää mitä haluaa :)

    Koettakaahan saada itsenne kuntoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Parhaamme tehdään ja toivottaan ettei kuume enää ensi yönä nousisi.

      Poista
  2. Mä tykkään tosta yhdistelmästä!
    Täällä ei vaatteista vieläkään välitetä, ainoastaan kaikki vaatteet aiheuttaa vastustusreaktion.

    (P.s. mun työkaverilla on kuusi (6) bassettia, siis ihan koiraa eikä paitaa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuusi bassettia, T olisi niin kateellinen tuosta, että se söisi päänsä. Se on himoinnut omaa bassettia varmaan 25 vuotta.

      Käypä muuten tutkimassa tuota ylemmän viestin värikarttajuttua. Sieltä löytyisi varmasti aika näppäriä yhdistelmiä sun keittiöprojektiin.

      Poista

Jätä ihmeessä viestiä!