maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kaikki tärkeä tavarat

Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia me vanhemmat emme ainakaan vielä saaneet kutsua halailemaan vessanpönttöä. Huomenna siis käynnistetään jälleen yksi ruuhkavuosiluku, johon kuuluu jälkeläisen kiikuttaminen Turkuun päivähoitoon mummille ja molempien vanhempien työmatkat. Jälkeläinen varautui mummilakeikkaan pakkaamalla jo kaiken oleellisen itselleen.

Todennäköisesti laukusta poimitaan Kapteeni Valkoinen unileluksi ja muut jääväy koskemattomana kassiin tyypin leikkiessä minun vanhoilla leluillani. Silti jostain kumman syystä niitä leluja pitää pakata mukaan kassillinen.

Itsellä pakkaaminen ei ole ollut lainkaan niin sujuvaa. Jotenkin en uskalla luottaa, että vatsatauti olisi oikeasti nitistetty. Tosin minun tuurillani se vatsatauti iskee huomenna junassa matkalla kohti Pohjanmaan lakeuksia. Tai sitten käsidesi ja maitohappobakteerit oikeasti tällä kertaa saivat taudin pidettyä kurissa. Ehkä sitä parin yön reissusta selviää vähän vähemmälläkin tavaramäärällä. Muutama mekko, kempparipussi ja jotain luettavaa varmaan riittävät. Tosin saan roudata matkassani sen verran työmateriaaleja, että kevyesti pakkaaminen omien kamojen kohdalla voisi olla enemmän kuin järkevää.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!