lauantai 22. maaliskuuta 2014

Pitikin manata

Pitäisi tietää paremmin. Ei vain kannata kirjoittaa nettiin mitään sairastamisesta/terveenäolemisesta/hehkutussuunnitelmista. Lopputuloksena nimittäin on meillä nyt kaksi erittäin yskäistä vanhempaa, joista toisella on kamala kuume ja toinen toivoisi, että tulisi se kamala kuume. Jälkeläinen kiipeilee pitkin seiniä tylsyydestä ja kissa osallistui epämukavuushaasteeseen oksentamalla matolle. Kahdesti.

Onneksi sentään oltiin kaukaa viisaita ja ei ostettu villamattoa vaan kaiken kestävän puuvillamaton. Siitä tahrat sai häädettyä uskomattoman helposti kun avuksi otti sappisaippuan ja Ikean pesulaput.

Sappisaippua on ehkä maailman parasta ainetta. Ensimmäisen saippuamme saimme lapsimessuilta kestovaippaostoskylkiäisenä neljä vuotta sitten ja kuvassa oleva yksilö on perheemme toinen lajissaan. Saippua kestää siis suunnilleen ikuisesti ja sen turvin on räjäytetty pois kaikki mahdolliset tekstiilitahrat maitokakasta punaviiniin.

Ja ne Ikean pesulaputkin ovat ihan ykkösiä. Vauva-aikana ne toimivat vaipanvaihdoissa kosteuspyyhkeiden tilalla, lisäimuina kestovaipoissa ja vaippakauden päätyttyä pyyhkeet jäivät arkikäyttöön luuttuina, silmälasipyyhkeinä ja talouspaperin korvikkeena. Liki neljän vuoden käytön jälkeen pyyhkeet tosin alkavat olla aika ruman harmaita, mutta ne voisi toki kaunistaa nakkaamalla ne pesukoneeseen värinapin kanssa. Toistaiseksi ne ovat kuitenkin välttäneet myös vähän nuhjuisemman värisenä.

Eli näin loisteliaissa tunnelmissa saapui viikonloppu meidän huusholliin. Toivottavasti ollaan jo huomenna vähän paremmin tolpillamme miehen kanssa ettei pojalla mene koko viikonloppu vain sisällä pötkötellen ja telkkaria tuijottaen. Nyt kymmeneen mennessä kun on jo sekä muovailtu että maalattu, joten päivästä on vielä tulossa pitkä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!