maanantai 23. kesäkuuta 2014

DIY: Keikistelykuoret kännykkään

Ostin hiljattain itselleni puhelimen. Koska kotioloissa kaikki laitteeni kuuluvat Omenaklaaniin oli iPhone luontaisesti järkevä ratkaisu. Toinen insinöörijärjellä tehty ratkaisu oli se, että päätin, että yksityiskäyttöön tulevana puhelimena iPhone 5c on minulle aivan passeli. Ja kyllä se onkin aivan passeli. En vain tajunnut yhtä juttua kaupoilla ollessani. iPhone 5c on nimittäin täysin lapsipuolen asemassa kun puhutaan suojakuorista.


Ilmeisesti "halpisluurin" käyttäjäkunnan ei uskota suojilla koreilevan ja valmiina kuoria löytyi todella ankeasti. Älypuhelimet ovat kuitenkin muuten käteen liukkaita kuin saippuat, joten jonkun sortin kuoren luurilleni halusin. Lopulta tulin siihen tulokseen, että kun ei valmiina saada niin sitten tehdään itse.


Tänään puistolounaan jälkeen raahasin nääpiön kanssani Verkkokauppaan ja ostin kirkastaustaisen Belkinin kuoren ja kotiin tultua lapsen tehdessä helmitaidetta aloin minä kiroilla suojusta uuteen kuosiin. Belkinin kuori on suorastaan valitettavan liian istuva, joten väliin ei saanut livautettua mitään kovin paksua. Askartelukaapin perukoilta käteen kuitenkin osui takavuosina Finlaysonin liikkeestä ostosten kylkiäisenä saatuja postikortteja. Jaakko Kallion Tiima miellytti eniten silmää ja hetken saksimisen jälkeen kuori oli valmis.


Minulla olisi myös ajatus jo toiseen suojaan, mutta sitä varten tarvitsen kirkkaat kokonaan silikooniset kuoret. Eri asia vaan on se, että mistähän sitä ihminen moiset löytäisi. Mutta eiköhän sitä siihen asti näiden kanssa pysy elämään ja ainahan tuonne väliin voi jonkun uudenkin kuvan sujauttaa. Itseasiassa paperi voisi istua vielä paremminkin tuonne väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!