sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Sen pituinen juhannus

Ennakkoarvio juhannuksesta ruoan, kirjojen ja jalkapallon kanssa piti paikkaansa, mutta ehdittiin me sentään muutakin tekemään. Sadetta saatiin niskaan joka päivä, mutta sopivasti poutaisina hetkinä ehdittiin käymään torikahveilla, patikoimassa harjulla ja puhaltelemassa saippuakuplia.


Kamera en jaksanut koko viikonloppuna lataamaan, joten kuvat on ehtaa Instagramlaatua, mutta olkoot.


Onnistuneesti kuitenkin juhannusta saatiin juhlittua ja iltapäivällä pakkasimme perheen autoon ja nyt pitäisi jaksaa lähteä vääntäytymään kauppaan. Ruokaa meille jäi juhannuksesta, mutta lapsen vesipyssy hajosi ensimmäisen käyttökerran aikana, joten nyt tie vie BR-leluihin reklamoimaan. Kun kuitenkin kahdeksan euron vempaimen soisi kestävän käytössä pidempään kuin viisi minuuttia... Tai ehkä tämä nyt on vaan universumilta viesti olla ostamatta lapselle pyssyjä leluksi. Me vanhemmat kun nyt pitkän kinuamisen jälkeen tehtiin vesipyssyn kokoinen poikkeus meidän aseettomaan periaatteeseen.

2 kommenttia:

  1. Ei muutakuin reklaamaatiota tekemään, minusta tuotteen kuuluu pysyä kasassa todellakin pidempään. Itselläni reklamaatiota tuossa odottaa viimeksi Helsingistä ostamani maxihame, se nyppääntyi eka käyttökerralla ja saa todellakin palata takaisin kauppaan. Ärsyttävää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatiin onneksi vaihdettua vesipyssy ja kuittiin vielä kirjattiin, että jos tuokin hajoaa niin sitten kauppa puretaan. Eli tältä osin voidaan olla tyytyväisiä. Se kuitenkin harmittaa, että leluissakin laatu on mennyt niin paljon huonommaksi. Lapsi kuitenkin sujuvasti mökillä leikkii pihaleluilla, jotka ovat minun vanhojani ja asuneet ympäri vuoden (ja vuosikymmenten) leikkimökissä.

      Poista

Jätä ihmeessä viestiä!