keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kaksi puistoa yhdellä iskulla


Säähän ei nyt varsinaisesti ole suosinut minun ja pojan lomanaloitusta, mutta me emme ole sen antaneet liiaksi häiritä. Tänään pakattiin reppuun käsineet ja kiskottiin kuorivaatetta niskaan ja suunnattiin aamusta bussilla leikkipuisto Tullinpuomiin treffaamaan kavereita. Kiipeilykärpäsen purema lapsi tykkäsi puistosta, mutta ei tuosta puistosta nyt varsinaista lempparia tullut. Pisteitä kuitenkin voisi antaa puiston henkilökunnalle. Niistä jopa tuli sellainen fiilis, että nehän tekevät työtäkin palkkansa eteen. Aika monessa muussa puistossa kun tuntuu, että me asiakkaat lähinnä häiritään heidän kahvitteluaan.

Lounaan jälkeen otimme pojan kanssa suunnaksi kirjaston Pasilassa ja koska intiaaninimeni olisi varmastikin Eksyy keskuspuistossa onnistuimme harhailemaan juuri sopivasti leikkipuisto Sannan nurkalle. Jälkeläinen bongasi pienen omakotitalon kokoisen kiipeilytelineen ja seuraava tunti sitten vietettiinkin kiipeillen. En oikeasti tajua mistä tuo jälkeläinen repii energiansa tähän kaikkeen. Varsinkin kun tänään oltiin liikentessä kävellen ja potkulaudalla. 

Lopulta kirjastokeikan jälkeen kotiuduimme kutakuinkin kahdeksan tuntia aamuisen lähtömme jälkeen. Aktiivisuusranneke näytti 11 000 askelta ja harvoin on tortillat maistuneet noin hyvältä kuin tämän ulkoilupäivän jälkeen. Pari sadekuuroa me saatiin niskaamme, mutta kaipa voidaan todeta, että meistä on nyt pojan kanssa tullut rasittavia "ei ole huonos keliä, on vain vääriä vaatteita"- ihmisiä. Tosin kun juhsnnuksen säätiedotetta mökkipaikkakunnalle katsoo niin tuo ominaisuus taitaa heti päästä käyttöön.

Huomenna siis kääntyy auton nokka kohti mökkiä ja luvassa taitaa olla grillailua sateessa, hyviä kirjoja ja jalkapallon MM-kisoja.

1 kommentti:

  1. Kuvaus itsestäsi tuossa sivu-palkissa muistutti kutakuinkin minua :D paitsi meillä on pojan lisäksi tyttö, ei kissaa. Täälläkin taisetelee ikä-kriisissä oleva äippä joka ei ole aamuäreä vaan nykyään melkein aina äreä :( pöh tätä liian kiireistä arkea. Hauskan oloinen blogi sinulla <3

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!