tiistai 8. heinäkuuta 2014

Jälleen yksi kiva kesäkaupunki

Eilen lähdimme koko perheen voimin pienelle kaupunkiretkelle. Ympäristörikoksen pyöränkuljetusteline ei tietenkään sopinut nykyiseen auttoomme ja mies tilasi nykyiseen autoon sopivan Thulen mallin salolaisesta Virtasen moottorista. Virtasen moottori olisi kyllä lähettänyy vempaimen meille Helsinkiinkin, mutta päätettiin lähteä se itse hakemaan kun tässä sopivasti oltiin jo puolessamatkassa.

Itse olin edellise kerran käynyt Salossa vuonna 2009 kaverin häissä ja muutenkin kaupunki on lähinnä tullut tutuksi siitä, että ennen moottoritien valmistumista kätevin mökkireitti kulki kaupungin halki. Välillisesti Salo on tullut myös tutuksi Nokian ansiosta ja sitä kautta tutun kaupungin kuulumisia onkin viime aikoina ollut välillä surullista lukea.

Kesäiseen Saloon kuitenkin pätee sama totuus kuin moneen muuhunkin suomalaiseen paikkaan. Se ob tosi kiva kesäkaupunki.


Ei tuo jokiranta nyt Aurajoen kanssa samassa sarjassa paini, mutta toriltakyllä sai paremmat munkit mitä Turussa.

Uutisista tuttua apaattisuuttakaan kaupungista ei helteisenä kesäpäivänä löytynyt. Tiedä sitten oliko muutamalle muullekin lähikuntien mökkiläiselle tullut mieleen, että voisi olla hyvä ajatus tulla tukemaan salolaisia kaupan ja palvelualan yrityksiä. Sen päiväinen kuhina kävi sekä torilla, ostoskeskus Plazassa kuin sitä ympäröivillä kaduillakin.

Meillä visiitti jäi lyhyeksi kierrokseksi keskustan kaupoissa ja torilla, mutta Salon kulttuuritarjonta näytti hyvinkin lupaavalta ja pitäisi joskus oikein ajatuksella tutustua mitä kaupungilla olisi tarjottavana. Edelleen myös haaveilen pyöräretkestä Kuninkaantietä pitkin, jolloin yksi yöpyminen osuisi sopivasti Saloon, jossa myös on kuulemma oikein mukava leirintäaluekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!