sunnuntai 24. elokuuta 2014

#ohotäämenitwitteriin

Kahden insinöörin taloudessa tunnettu totuus on se, että insinöörihän ei lue käyttöohjeita. Kyllähän sitä nyt ostaan käyttää konetta kuin konetta ihan vain sillä, että mennään ja painetaan napista. Ja kun sitä vielä viettää töissä ja vapaa-ajallakin aikansa insinööriseurassa niin sitä välillä miettii, että voisiko sitä tehdä joskus jotenkin toisin asioita.


Kuten vaikka silloin kun kävelee tyytyväisenä taidenäyttelyyn toisen insinöörin kanssa ja kummankin ensimmäinen reaktio oli painaa punaista nappia. Ja sitten vasta todeta, että jaa. Tämähän lähettikin nyt meistä kuvan Twitteriin. Ja kuin vielä asiaa alleviivaten, seuraavaksi pömpelin kohdalle osuneet seurueen humanistit lukivat hyvinkin tarkkaan napin alta löytyvät ohjeet.

Kävin siis eilen ystävieni kanssa katsåastamassa Kaapelitehtaalla #Snapshot -näyttelyn. Valokuvanäyttelyn, joka keskittyy siihen miten kuvaaminen on nykyään hetkessä. Suurena Instagramin ystävänä näyttely oli kuin minulle tehty ja muutenkin aktiivisesti internetissä elävä seurueemme tuntui tykkäävän näyttelystä. Kannattaa siis suunnata Kaapelille, jos teema vähänkään kiinnostaa. Näyttely toimii myös alamittaisten kanssa oletettavasti. Tosin kannattaa varautua siihen, että varsinkin lukutaitoisia voi olla vähän vaikea saada liikkeelle meemikoneen luota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!