sunnuntai 3. elokuuta 2014

Pidetään kiinni lomafiiliksestä

Tänä vuonna saatiin nauttia kyllä täydellisestä kesälomasta. Edes minun ja pojan kahden ensimmäisen lomaviikon kenkut kelit eivät hidastaneet fiilistä. Sen verran ne kyllä haittasivat, että talven aikana pitkäksi venähtänyt lista asioista, joita pitäisi Helsingissä tehdä kesällä jäi edelleen käytännössä yhtä pitkäksi.

Tänä viikonloppuna sitten pidettiin vielä kiinni lomafiiliksestä ja pyöräiltiin pitkin Vantaanjokivartta (joka vielä eilen oli siistissä kunnossa kun kaljakellujat vasta aloittelivat urakkaansa), uitiin Pikkukoskella ja ihmeteltiin Haltialan lampaita. Tänään käännettiin pyörät kohti Ruoholahtea ja hypättiin vesibussin kyytiin. Retkikohteeksi valitsimme Pihlajasaaren ja voitte olla varmoja, että tuonne vielä palataan (heti kolmen vuoden päästä kun kesäkalenterissa on tilaa).


Ei muuten ihan helppo rasti valita julkaisukelpoisia rantakuvia. Niissä kuvissa, joissa itse näyttäisi suunnilleen edustavalta väijyy taustalla aina tyyppi kaksi kokoa liian pienissä Speedoissa. Jotenkin koen epämukavaksi ajatukseksi julkaista kuvia ihmistä, joista joutuu zoomamalla varmistamaan, että ylipäätään uima-asu oli retkelle sattunut mukaan.

Nyt on sitten haikein mielin pakattu lomafiilikset naftaliiniin ja olohuoneen pöydänkulmalle on jo viikattuna pojalle varavaatteet päiväkotiin ja sovitettu sisätossujen istuvuus. No, enää 45 viikkoa seuraavaan kesälomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!