lauantai 2. elokuuta 2014

Viiden päivän ero

Vajaassa viikossa lapsi ehti kasvaa ainakin vaaksan. Muutenkin tuntui, että jätimme mummin ja serkkupojan hoiviin paljon pienemmän lapsen kuin mikä juoksi syliini halimaan eilen kun työpäivän jälkeen mökille ehdimme.


Vajaassa viikossa lapsesta oli myös kuoriutunut melkoinen hobitti, joka pistelee paljain jaloin eteenpäin metsäpoluilla ilman mitään ongelmia. Saa nähdä miten sille maanantaina saadaan kengät jalkaan päiväkotia varten vai talutanko paljasjalkaisen lapsen kadun yli. Tänään sentään saatiin tyypille shortsit jalkaan. Kesämies kun oli kulkenut viikon mökillä ilmeisesti joku uv-uikkareissa tai boksereissa.

Tänään ehti myös jälleennäkemisen riemu haihtua ja tänään on väännetty aika monesta muustakin asiasta kuin pelkästä shortseista. Ihmekös tuo toisaalya kun nyt pitää sitten päivässä taistella viiden päivän uhmailut. Kiukkupusseilusta huolimatta kuitenkin noinkin monen yön yökyläily oli onnistunut kokeilu ja viikko varmasti antoi enemmän mitä nämä tämänhetkiset kiukuttelut ottivat.

Maanantaina kutsuu sitten taas arki koko perhettä. Aamulla suunnataankin puiston tai rannan asemasta päiväkotiin puurolle ja vanhempien työajat on jaettu aikaisempaan ja myöhempään aamulähtöön. Onneksi   Ilmeisesti hyvinä jatkuvista kesäkeleistä ehditään nauttia sitten iltaisin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!