maanantai 4. elokuuta 2014

Roskaviihde ja kovat rasvat

Niin hienoa kuin olisin kertoa siitä miten saan puhdasta iloa imeskelemällä viherpirtelöitä samalla kun katson jotain outoa Teemalta ei siitä päästä yli eikä ympäri että tosinaan on vain aikansa ja paikkansa roskaviihteelle ja koville rasvoille. Sellaisia hetkiä ovat ainakin tilanteet, joissa hellepäiviä on ollut kuukausi putkeen. Kroppani huutaa kaikkea sellaista mitä tavallisesti karsastan. Löysin itseni taas tänäänkin ostamassa Lidlistä evässalaattini kylkiäiseksi ilmakuivattua kinkkua ja en ole kuukauteen saanut luettua yhtään järkevää kirjaa.


Kotona puolestaan kerrosleipä ja soijamaitoon tehty suklaapirtelö veivät kielen mennessään ja näiden jälkeen olikin hyvä mennä sohvalle mahan viereen pötköttämään ja katsomaan Netflixistä Falling skiesin kolmatta tuotantokautta.

Mikään ei voita kunnon postapokalyptista scifimättöä. Paitsi ehkä teineille suunnatut vampyyri- ja ihmissusisarjat. Ehdin tuossa lomalta palattuani katsoa kolmisen jaksoa Teen Wolfia niin ikään Netflixistä matkustaessani bussilla Turkuun. Sarja vaikutti lupaavalta. Varsinkin jos ei ole liian ajatustoiminnan ystävä telkkarisarjojensa osalta.

Ehkäpä sitten kun kelit viileytyvät kroppani muistaa taas, että en oikeastaan tykkää ilmakuivatusta kinkkusta, suklaapirtelökin on vähän turhan makeaa ja että ennen helleaaltoa aloittamani kirja Pohjois-Koreasta oli oikeastaan aika koukuttava. Sitä odotellessa kuitenkin taidan kääntää telkkarin taas näyttämään tietokoneen kuvaa ja varmistaa, että se Netflix tosiaankin on kuukausimaksujensa arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!