lauantai 28. helmikuuta 2015

Pesisräpylän kokoinen korvapuusti

Kun lapsi on viimeiset kolme päivää lähinnä elänyt pyhällä hengellä ja pillimehulla piti tänään tarttua salaiseen aseeseen.
Leivoin korvapuustejä, joista oli kyllä tarkoitus tehdä isoja, mutta lopputuloksena tulikin vielä suurempia, suunnilleen pesäpalloräpylän kokoisia pullia. Puolikas jättipulla ja toipilaskin jaksaa kiukutella kuin vanha tekijä. Taudin selkä on siis toivottavasti taittumassa, mutta nyt sitten pitäisi tankata tyyppi täyteen ruokaa, jotta saadaan voimatkin palaamaan.
Annoimme lapsen toivoa ruokia ja tänään listalle tuli niinkin haastava ruokalaji kuin keitetty makroni, jonka sekaan on lisätty puolitettuja kirsikkatomaatteja, kuutioitua avokadoa ja parmesania. Eli vähän parempaan luokaan päivitetty versio oman lapsuuteni lohturuoasta, makaroneista ketsupilla... Huomenna syödään sitten lohta ja perunamuusia sekä haudutettua kaalia. Tosin veikkaan, että saan syödä kaalit ihan korkeamman omanapaisesti kun perinteisesti perheen miehiin kaali ei ole tippunut ja toisaalta lapsen tyhjähköön mahaan se kaali ei ehkä ole paras ruoka.
Kuume on onneksi tänään ollut jo poissa eli eiköhän tästä pian jalkeille päästä. Lapsella tuntuu seinät jo kaatuvan niskaan eli pieni ulkoilu voisi huomenna tehdä terää vaikka muuten vielä huilattaisiinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!